Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Dekoratív zöld fehér ágytakaró + párnahuzat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:07

Mutatós, dekoratív, zöld fehér ágytakaró + párnahuzat

Egy szép ágytakaró rendkívül hasznos, az egyhangú szobát is képes felélénkíteni és látványossá varázsolni.

Ágytakaró választásánál nem csak a minta és a színe lényeges, de a mérete is fontos. A tökéletes méretű ágytakaró eltakarja matracunkat és túl is lóg azon. Ha még szebbet és elegánsabbat szeretnénk, akkor célszerű, ha az ágytakarónk a földet sepri. Rengeteg féle ágytakaró közül választhatunk bőséges kínálat áll rendelkezésükre, így biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk a tökéleteset számunkra.
Az ágytakarókkal tetszés szerint variálhatunk. Választhatunk többfélét, így akár évszakokhoz illően váltogathatjuk, vagy ünnepek szerint is cserélhetjük. Lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk, hogy hálószobánk mindig tökéletesen pompázzon.

Az ágytakaróval új enteriőr alakítható ki, új hangulatot csempészhetünk környezetünkbe. Ez a zöld fehér ágytakaró párnahuzattal ellátott, mellyel még harmonikusabb teret teremthetünk. Gyönyörű élénk színvilága kivilágítja hálószobádat. Élénkítő hatással bír, mégis rendkívüli nyugalmat áraszt. Harmóniát sugároz, mellyel ellazulhatunk. A zöld szín a fehérrel kombinálva egy nagyon üdítő, könnyed megjelenést tár elénk. Gyönyörűen összhangban vannak egymással a színek, kiegészítik egymást. Rendkívül mutatós, dekoratív látványban részesíti használóját.

Vastag steppelt selyem anyagból készült, mely fényes felületű. Puhasága, kellemes tapintása extra melegséget kölcsönöz a környezetednek.

Tedd szebbé mindennapjaidat, változtass, varázsold újjá környezeted, válaszd ezt az ágytakarót párnahuzattal.