Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ágytakarók és plédek. Milyen méretben szeretnél rendelni?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.06.24 10:32

Oldalunkon jó helyen jársz, ha plédet, vagy ágytakarót szeretnél vásárolni, mert minden méretben találsz szebbnél szebb és puhábbnál puhább plédeket, ágytakarókat.

Plédet nem csak otthon a lakásban használunk, hanem kint is, ha kirándulni, piknikezni támad kedvünk. Vagy pedig nyáron milyen jó élmény, egy puha plédet leterítve, hanyatt fekve lesni a hullócsillagokat. Ha még nem volt ilyenben részed, készítsd elő kedvenc plédet, és irány a csillagos ég!

Mi gondoltunk a legkisebbekre is, a kisbabákra gondolok most itt. Egészen kisméretű, 80 cm x 110 cm-es gyermek plédünk is van. Egy édesanya, édesapa ösztönösen takargatja újszülött gyermekét és óvja a legkisebb fuvallattól is. Válassz egy pihe-puha és jó meleg plüss takarót, ami mindig vigyáz rá és védi a hidegtől pici csemetédet. A nagyobb gyermekek imádják a lovakat. Biztos Te is ismersz olyan kislányt, akinek a kedvenc állata a ló. Jó hírünk van, mert nekünk lovas plédjeink is vannak. Ezen a 150 cm x 200 cm-es lovas ágytakarón 3 ló is látható.  Nagy kedvenc továbbá az a Pejkó lovas pléd is. 

Ágytakaróink, plédjeink elsősorban akrilból és pamutból készülnek, amelyek rendkívül puhák, melegen tartóak, jó érzés megfogni őket, beléjük burkolózni. Többféle mintázatú és színű plédekkel találkozhatsz webáruházunkban. Bármilyen stílusú is lakásod, hálószobád, vagy nappalid, egy megfelelő pléddel, ágytakaróval felteheted az i-re a pontot és harmonikussá teheted lakrészed. Az otthon melegét mindig a hangulatos lakásfelszerelési kiegészítők adják.

Plédjeink, ágytakaróink többfunkciósak. Használjuk őket melegítésre, takarózásra, vagy ágyunkat letakarva óvjuk a szövetet a szennyeződéstől, piszkolódástól. Sokkal könnyebb egy ágytakarót kimosni, ha ráborul valami véletlenül, mint az ágy szövetéből kiszedni a ráborult szennyeződést. Tehát mindenképpen ajánlott plédet és ágytakarót használni, pláne, ha épp most szereztél be egy új és drága kanapét, vagy ágyat.

Vásárlóink nagyon szeretik ezeket az akril-pamut plédeket és ágytakarókat, amik bárányszőrme jellegűek. Vastag szövésűek és rendkívül puhák, plüssösek. Többféle színben kaphatóak és kétféle méretben, 150 cm x 200 cm, vagy  200 cm x 230 cm-es változatban rendelhetőek.

Lepd meg magad Te is egy csalogatóan melegséges, otthonos, gyönyörű pléddel, ágytakaróval.