Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Nyár van, nyár! Elő a plédekkel, irány a strand!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.07.06 12:57
Nyár van, nyár! Elő a plédekkel, irány a strand!

Itt vagyunk a nyár kellős közepén, tombol a kánikula és jobbnál jobb programok várnak ránk.

Ne legyenek elvesztegetett napjaink, használjunk ki minden pillanatot a nyárból. Strandolhatunk, piknikezhetünk, nézhetjük éjjel a hullócsillagokat, utazhatunk. Egy dolog biztosan fog kelleni ezekhez a programokhoz: egy szuper pléd!

Szépágynemű.hu webáruházunkban különböző méretű plédek között válogathatsz. Remek árak várnak rád, ha tőlünk rendeled meg legújabb, klassz pléded.

Mikor kell, hogy legyen nálunk egy remek pléd? Kezdhetjük ott, hogy úgy kifeküdnél otthon a kertben napozni? Nem szeretnél a füvön feküdni, hanem kényelmesebbnek gondolod, ha egy plédet leteríthetnél magad alá? Szerintem is sokkal jobb lesz úgy a pihenés, barnulás, relaxálás. Figyelmedbe ajánlom ehhez, Jinga krém-barna színű, kagyló mintás plédünket, amely 200 x 240 cm-es, így biztosan kényelmesen elterülhetsz rajta, kedvenc könyveddel!

Következő programunk legyen a csillagos ég alatt! Mit szólsz hozzá? Kapd elő a legkényelmesebb, legfinomabb pléded és jöjjenek a perseidák. Egész éjjel képes vagyok kint feküdni a fűben, puha plédemen és bámulni a hullócsillagokat. Persze csak miután alaposan befújtam magam szúnyogriasztó spray-vel. Nézz fel az égre és kívánj valamit. Mondjuk egy új plédet?

Jajj úgy élvezem én a strandot! Biztosan Te is így vagy vele. A hűsítő medencézés, úszás nyáron egy nagyon jó kikapcsolódás. Összehozza a barátokat, a családod, szóval fantasztikus program. Lássuk, hogy ha strandra készülünk, mit kell magunkkal vigyünk? Tópart, vagy strandfürdő, biztosan szükségünk lesz törölközőre, naptejre, napszemüvegre, könyvre és egy puha plédre, amire leheveredhetünk. Akár egyedül, akár nagycsaláddal, jó, ha van egy szép plédünk. Ez a 200 x 240 cm-es pléd remek választás lehet a vízparti programokhoz is. Gyerekeknek pedig nagyon vagány Pókemberes plédünk is van! 

 

Egy kissé hűvösebb estén és éjszakán finom limonádét és koktélokat iszogatni is nagyon csábító program. Összeülni a barátokkal, a családdal, beszélgetni és csak egyszerűen együtt lenni. Hátadra terítesz egy plédet és élvezed az önfeledt nyáresti, kellemes, boldog pillanatokat.

A webáruházunkban kapható plédek könnyen tisztíthatóak, 30-40 fokon moshatóak, anyaguk pedig selymesen puha. Rendelj nyaralásodhoz, vagy egyszerűen csak azért, mert „kell egy puha pléd-érzés” kerített hatalmába!