Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A tökéletes választás ha ágytakarót szeretnél

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:04

A tökéletes választás ha ágytakarót szeretnél

Szebbé szeretnéd tenni fekhelyedet? Olyan ágytakarót keresel, mely egyedi és mégis természetesen olvad bele környezetedbe? Jó helyen jársz, mivel egy ilyen ágytakaróval minden hálószoba megszépül, és az ágyadból egy kellemes, szép fekhelyet varázsolhatsz.

Ebben az ágytakaróban ötvöződik a szépség és a kényelem. Finom, szolid mintája minden szobához remekül passzol a szögletes kompozíciója miatt. A kockák és a téglalapok együttes hatása, egy olyan összhangot képez, mely kiválóan illik, minden ágyra. Kellemes krém és bronz színei, pedig könnyen alkalmazkodnak bármilyen színhőmérsékletű- vagy árnyalatú szobába, mivel ezek a színek rendkívül „kompromisszumképesek”.

Az emberekhez mindig is nagyon közel álltak a szögletes minták, mivel könnyen értelmezhetőek, bár mindenki másnak látja ezeket a geometriai alakzatokat. A téglalapok átlós elhelyezkedése az ágytakarón, meghosszabbítja a textilt, és olyan hatása lesz, mintha egy hatalmas ágy lenne a szobádban. Ráadásul ennek az ágytakarónak mindkét oldala mintás, így bármely oldalát használhatod kedvedre.

A 100% polipropilén anyag a biztosíték az ágytakaró hosszú időtartamára, így nem kell aggódnod azon, hogy meddig lesz szép a hálószobád, csak használnod kell boldogan, és hagyni, hogy egy gyönyörű lakosztályt csináljon szobádból. Ez ágytakaró, első osztályú minőséggel teheted szebbé lakásodat, mely minden szempontból a Te igényeidre van tervezve!

Nem kell mást tenned, csak megrendelni és megvárni a futárt, aztán pedig élvezni azt, hogy olyan lakásban élsz, melyet Te terveztél meg, így egyedi és különleges lesz, és nem utolsósorban hihetetlenül kényelmes.