Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Finom tapintású ágytakaró pléd vásárlás webáruházban. Ágytakaró akció

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:51

A szoba egyik ékköve az ágytakaró

Egy meleg hálószoba titka egy jól kiválasztott ágytakaró vagy pléd. 

Meghatározó textília a hálószobában, a díszpárnákkal együtt. A hálószobában az ágy központi szerepet tölt be, és fontos hogy a megfelelő ágytakaró kerüljön rá.


Sokféle anyag és minta közül választhatunk, de számunkra a legmegfelelőbb az, amely illik a falakhoz, a mennyezethez, a függönyeinkhez és nem utolsó sorban a szőnyeghez.

A nagy mintákkal picit vigyázni kell, mert akkor az ágyat lefedő ágytakaró átveszi a teljes uralkodást a szoba felett. Viszont ha mégis -e mellett döntünk, akkor a többi textília és a falon lévő képek és díszek alárendelődnek a nagy mintás ágytakarónak.

A különleges nagy minták szinte elvarázsolnak, nagyon szép darabok közül lehet válogatni.

Az egyszínű ágytakaróval nem tudunk nagyot tévedni, mert ő egy összhangot képez a hálószobában, és ki tudjuk egészíteni díszpárnákkal.

Ugyanez a helyzet a csíkos és virágos ágytakaróval, ők is nagyon jól alkalmazkodnak a térben és harmóniát teremtenek.

Az egzotikus, modern hálószobába javaslom a steppelt stílusos ágytakarókat. Fontos szempont, hogy hasonló színvilágú legyen a fal színe.

Még nem ejtettem szót a pihe - puha plédekről, amelyek széles skálája tárul elénk, és szebbnél szebbek. Fontos darab a hálószobában, de ő sokféle szerepet tölt be.

A puhasága szinte elvarázsol, amikor beburkolózol benne. Egy délutáni alvás alkalmával, garantáltan jó pihenésben lesz részed amikor egy puha pléd takar be.

Hideg téli estéken egy kandalló tüzénél olvasgatva egy meleg puha pléd elengedhetetlen.

 Jó választást kívánok!