Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Folyamatos akciók a szépágynemű.hu webáruházban!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.07.27 11:30

Szeretjük az akciókat, de még attól is jobban szeretjük vásárlóink örömeit!

Nagyon sok levelet kapunk, hogy mennyire kedvelik vevőink az ágyneműinket, a szebbnél szebb, színes ágyneműhuzatainkat. Sokan vásárolnak tőlünk ajándékba is ágyneműhuzatokat, plédeket, díszpárnákat és paplan-párna ágyneműgarnitúrákat is. Akciós ágyneműk széles választékát kínáljuk azoknak, akik egy minőségi, színtartó, csodaszép ágyneműt szeretnének vásárolni.

A gyermekeknek nagyon szép és minőségi, 100% pamutból készült Disney ágyneműhuzat garnitúrák vannak, akciós áron. 90 x 140 cm ovis Disney ágynemű és 140 x 200 cm-es felnőtt méretű Disney ágyneműk között lehet választani megfizethető, akciós áron. A gyermekeknél nagy sikert arat most Mancs Őrjárat. E mese kedvelőinek kedvezünk az ovis méretű, 90 x 140 cm-es paplanhuzatú és 40 x 50 cm-es párnahuzatú Disney ágyneműhuzat garnitúrával. Paw Patrol barátaival az oviban is nyugodtan alszik minden gyermek. Ha ráadásul akciós ágyneműről van szó, még nagyobb örömmel rendeljük meg azt.

A felnőttek részére is rengeteg akciós ágynemű rendelhető a szépágynemű webshopból. Pöttyös ágynemű, 3D ágynemű, állat mintás ágynemű, flanel ágynemű, mind-mind akciós áron.

Ágyneműkben is, mint minden más területen, itt is van női és férfi ágyneműhuzat. A nők roppant módon kedvelik a színes, virág mintás ágyneműhuzatokat. Bőven van belőlük ilyen akciós ágynemű is. Ez a Paulina 3D Flanel ágyneműhuzat garnitúra sokak kedvence. Pihe-puha, meleg flanel a legjobb, amiben garantáltan nyugodt és minőségi alvásban lesz részed. Ez a 3 részes, egyszemélyes flanel ágyneműhuzat kispárna, nagypárna és paplanhuzatból áll. Minőségi, gombos változatú akciós ágynemű.

Férfiak számára is van egy akciós flanel ajánlatom, mégpedig ez az elegáns Lina, amely egy szintén 3 részes, egyszemélyes szett. Kellemes, megnyugtató, harmonikus színű, kék, barna, bézs kockás akciós ágynemű.

Az akciós ágyneműkön kívül a szépágyneműn rendelhető akciós függöny és akciós kispárna is. Az akciós kispárnák között például népszerű a francia bulldog kispárna, a yorkshire terrier akciós kispárna és van akciós lovas kispárna is. Ezek mérete 40 x 40 cm. Jól mutat a nappaliban is és a hálószobában is. Egyedi, pamut-poliészter-akril díszpárnák édes, aranyos díszítő elemei lehetnek minden helyiségnek, gyermekeknek és felnőtteknek is ajánljuk őket.  

Ha valami különlegeset szeretnél vásárolni, akciós ágyneműink és a többi akciós termékeink széles választéka egy kattintásnyira van Tőled.