Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Antiallergén paplan – párna – ágynemű

Ingyenes szállítás!

Antiallergén paplan párna kispárna ágynemű garnitúra

Allergiás vagy a poratkákra? A speciális antiallergén paplan párna garnitúra megváltást hozhat. Természetes pamut fedőanyag és poliészter-szál töltete nem engedi megtapadni benne a gonosz poratkákat, ezért zavartalanul, bosszankodás nélkül aludhatsz.

Milyen antiallergén termékeink vannak?

  • Antiallergén nagypárna 70 x 90 cm
  • Antiallergén kispárna 38 x 48 cm
  • Antiallergén egyszemélyes paplan 135 x 200 cm
  • Andiallergén kétszemélyes paplan 200 x 220 cm

Ágyneműink magyar gyártásúak, megbízható minőségűek. Mosásuk könnyen, mosógépben történhet, mely után hamar megszáradnak. A kétméretű paplan közül kiválaszthatod azt, amelyik a Te hálószobádban tökéletes lesz. Egyedül alszol? Akkor a normál méretű, 135 x 200 cm-es válaszd. Ketten szeretnétek egy paplan alatt aludni? Akkor a nagy dupla, kétszemélyes paplant ajánlom, amely 200 x 220 cm. Kényelmesen elfértek alatta. Nagyon szép ágyneműhuzatok rendelhetőek webáruházunkban ezekre a dupla paplanokra is.

 

Tovább
Fedőanyag
Töltőanyag
Termékkód

Antiallergén ágynemű: antiallergén nagypárna, kispárna és paplan 2 méretben.

Az antiallergén ágynemű, a poratkára allergiás emberek megváltása az ágyban. A pamut fedőanyag, illetve a poliészter-szál töltet nem engedi a poratkáknak, hogy megtapadjanak a párnában.

Az antiallergén kispárna mérete 38 x 48 cm

Az antiallergén nagypárna mérete 70 x 90 cm

Az antiallergén, egyszemélyes takaró / paplan mérete 135 x 200 cm

Az antiallergén, kétszemélyes takaró / paplan mérete 200 x 220 cm

Mindenki igényéhez van antiallergén ágyneműnk. Ideális választás a gyermekeknek is ez a kényelmes, meleg, jól szellőző paplan párna kispárna garnitúra. Szép, steppelt borítása, puha anyaga a legjobb választás azoknak, akik a legnagyobb kényelmet keresik. Az alvás, életünk legfontosabb, nem elhanyagolandó része. Fontos, hogy megfelelő minőségben és körülmények között hajtsuk álomra fejünket, amikor elfáradunk.

Első osztályú, magyar gyártású paplan és párna akciós áron, mely mindenki számára elérhető.

Szép álmokat kívánunk!

Tovább