Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Antiallergén steppelt paplan, mely igazán gondoskodik rólad és az egészségedről!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.05.04 08:48

Mindent megtettél, hogy egy olyan környezetben tudj pihenni, mely kényelmes, esztétikus és praktikus, azonban mégis hiányzik valami az igazán kellemes, minőségi alváshoz?

 

Mi tudjuk a megoldást! A választ itt találod, ebben a steppelt paplanban. Minden színvonalas pihenés alapja, a jó minőségű, kényelmes paplan. Ez a vastag, pihe – puha steppelt paplan minden igényedet kielégíti, hiszen számos olyan tulajdonsága van, mely kiemeli az átlagból ezt a terméket, nem véletlen, hogy országszerte rengetegen használják ezt a paplant, akik igazán pihentető, zavartalan és kényelmes alvásra vágynak. Nagyon sokan szenvednek álmatlanságban, és nem tudják mi a megoldás, pedig sokszor csak kis dolgokon múlik a kiegyensúlyozottság!

Lássuk csak mitől is olyan különleges darab ez! Kezdjük az egyik legfontosabb szemponttal, amit semmiféleképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni, ha paplanvásárlásról van szó, a paplan anyaga. Ez a steppelt paplan pamutból és poliészterből készült, mely több szempontból is kifejezetten jó választás, hiszen a puha pamut és a selymes poliészter keveredése olyan magas fokú puhaságot és vastagságot eredményez, melytől úgy fogod magad érezni az ágyadban, minta egy felhővel takaróznál.

Egy másik nagyon előnyös tulajdonsága ennek a paplannak az, hogy antiallergén anyagokból készült. Így a család minden tagja, allergiás tünetek nélkül, zavartalanul és mélyen aludhat egész éjjel, akkor kicsikről akár nagyokról van szó! Nem kell azon aggódnod, hogy mikor jönnek elő az allergiás tüneteid, hiszen ez a steppelt paplan, figyel rád, így biztos lehetsz abban, hogy minden napod jól fog indulni és végződni is. A mély és pihentető alvás, megfizethetetlen, de ez a steppelt paplan megadja azt, amire igazán szükséged van ahhoz, hogy minden napod energiával telve kezdődjön, és hogy egy fárasztó, stresszes nap után beszippantson a kényelmes pihenés otthonodban!

Ez a paplan leginkább télre ajánlott, a vastagsága miatt. Nagyon jó a ’’hőmegtartóképessége’’, bent tartja teste hőjének sugarait, így biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz fázni egyik téli éjjelen sem. Kifejezetten könnyen kezelhető anyagból készült. A fedőanyaga hihetetlenül puha és selymes, így érzékien kényezteti bőröd pihenés közben.

Bízz az I. osztályú minőségben, és élvezd, hogy minden napod a maximumon pöröghet, hiszen az éjjeli alvás során mélyen, kényelmesen, zavartalanul és egészségesen alszol. Próbáld ki milyen, amikor a maximumot hozod ki minden napodból!