Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Szeretnél egy ágytakaró plédet válassz,cica mintásat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:27

Aranyos cica mintás ágytakaró pléd az otthon kényelméhez

Otthonunk igen meghatározó elemei a lakástextíliák.

Színekkel, mintájukkal befolyásolhatjuk a lakás hangulatát és kinézetét egyaránt. De mégis az elsődleges szempontja, hogy óvhatjuk, megvédhetjük és eltakarhatjuk az ágytakaróval, az ágyneműnket, ágyunkat. Dekorálás szempontjából is szívesen használják, hisz, ahogy már említettem egy teljesen új teret kaphatunk, teljesen más hangulattal.Tökéletes harmóniát hozhatunk létre, de akár meg is törhetjük vele. Rengeteg féle ágytakaró kapható ma már, hogy minden igénynek maradéktalanul megfeleljen.

Ez az ágytakaró viszont plédként is remekül funkcionál, hisz nagyon finom anyaga révén mindig bele akarsz majd bújni. Simogató, kellemes, kényelmes érzésben részesít. Mintája nagyon kis vidám, állatszeretőknek, cica kedvelőknek kifejezetten ajánlott, ezek az aranyos kisállatok megédesítik a mindennapjaidat. Szép szürke színe révén, nagyon jól kombinálható más színekkel, így sokféle berendezéssel nagyszerűen párosítható, mert alapszínnek tekinthető. Pihenésre és megnyugvásra vágysz, akkor ez a cicás, szürke ágytakaró pléd kell neked, hiszen nagyon megnyugtató hatással bír.

Könnyen tisztítható, mosható 30 fokon. Kiváló minőségű, nem nyúlik el, nem fakul ki, hosszan megőrzi élettartamát, hogy minél tovább élvezhesd, ennek a csodálatos ágytakaró plédnek minden remek tulajdonságát.

Dobd fel ágyadat és magadat is ezzel a különleges cicás ágytakaró pléddel. Melegsége, elképesztő puhasága és az aranyos kiscicák megmelengetik a szívedet és örömmel töltik fel. Válaszd bátran nem fogsz csalódni benne.

Otthonunk igen meghatározó elemei a lakástextíliák.