Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Flanel ágyneműhuzat őszi álomszép mintákkal és színekkel 2023 őszre

Szepágynemű
Szepágynemű
2023.09.07 13:38
Flanel ágyneműhuzat őszi álomszép mintákkal és színekkel 2023 őszre

Minőség, kényelem és tökéletes őszi hangulat a hálószobában 2023 őszén is.

Az ősz a lassítás és a nyugalmasabb időszak kezdete. Ősszel többet pihenünk és felkészülünk a télre is. Vége a nyárnak, hamarabb sötétedik esténként, nincs annyira nyüzsgés az életünkben, mint a nyári hónapokban. Míg nyáron hajnalokig is kint vagyunk a szabadban, addig az ősz beköszöntével egyre jobban bekuckózunk otthonunkba.

Nyáron talán nem fordítunk annyi figyelmet az otthonunk, a lakás dekorációjára, ősszel viszont valami bekapcsol bennünk és felkerülnek a polcra a szebbnél szebb őszi színű gyertyák, mécsesek, ledek és mindenféle őszi dekorációk. A kanapén helyet kap az őszi takaró, a plüss pléd és a különféle díszpárnák is.

A hálószoba is igen fontos szerepet kap ősszel életünkben. Mivel már nem lesz elég a vékony nyári paplan, vagy a lepedő takarózni, elővesszük a vastagabb paplanokat, amikre a szatén ágyneműhuzat helyett felkerül a flanel ágyneműhuzat garnitúra.

Idén 2023-ban az őszi flanel ágyneműk nagyon gyönyörűek!

A szép virágminták mellett felsorakoznak a hangulatos, őszi kockás flanel ágyneműhuzat garnitúrák is. 

A vastag flanel ágynemű alatt lehetetlenség fázni. Sűrűbb szövési eljárással készülnek a flanel anyagok a hagyományos pamut ágyneműktől, így a meleget jobban a paplan alatt tudják tartani, ami a testünknek jól esik a hűvösebb hónapokban.

Flanel ágynemű több méretben, több változatban.

A 2023-as őszi flanel ágyneműhuzat kollekcióban több méret is megtalálható, hogy minden igénynek eleget tegyünk.

  • A 3 részes flanel ágynemű garnitúra 1 kispárnahuzat, 1 nagypárnahuzat és 1 paplanhuzat elemekből áll.
  • A 7 részes szett 2 kispárnahuzat, 2 nagypárnahuzat, 2 paplanhuzat és 1 lepedő elemekből áll.
  • A 6 részes dupla paplanos flanel ágynemű garnitúrát 1 nagy paplanhuzat, 2 nagypárnahuzat, 2 kispárnahuzat és 1 nagy lepedő alkotja.

Virágos, vagy kockás? Döntsd el Te, vagy válaszd mindkettőt, a változatosság jegyében!

A virágos flanel ágyruhák romantikus hangulatot alkotnak a hálószobában és kissé elfeledtetik a borongós őszi és a hideg téli időszakot. A kockás minták pedig már kicsit komolyabbak és letisztultabbak, amik lecsendesítenek a pörgős napok után.

A minőség garantált a szépágyneműn.

A szépágynemű flanel ágynemű garnitúrák kiváló minőséget képviselnek, 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételűek. Ezek a prémium flanel ágyruhák nem csak kényelmesek és puhák, hanem hosszú élettartamúak is. A mosások számának előre lépdelésével egyre puhábbak és puhábbak lesznek, agy hosszú távon élvezhető a prémium minőség.

Az őszi hangulat varázsa flanel ágyneműkkel.

Válassz meleg őszi színeket, hogy teljességgel át tudd adni magad az őszi hangulat meséjébe. A hálószoba az álmok otthona. Képzeld el, milyen lenne számodra a tökéletes hálószoba és rendeld meg azt a flanel ágyneműt, ami legjobban illik az elképzelésedhez. Teremtsd meg a saját álomvilágod és aludj minden éjjel csodálatosan.