Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Disney figurás formapárnák a szépágynemű webshopban

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.06.26 11:44
Disney figurás formapárnák a szépágynemű webshopban

Sürgősen ajándékra van szükséged a kicsiknek? Rendelj formapárnát készletről a szépágynemű webshopból. Mesés álmokat hoznak majd ezek a formapárnák és boldog pillanatokat.

 

Lássuk a cukiság felhozatalt! Az első Disney-s formapárnán Elza, a Jégvarázs, vagyis a Frozen gyönyörű hercegnője látható. Nagyon szép türkizkék színű formapárna, amely hihetetlenül puha plüssös anyagból készült, hogy elbájolhassa a gyermekeket finom tapintásával. Olyan jó rátenni a kis arcukat erre a plüss formapárnára. Minden kislány imádja Elzát. Ez a Jégvarázs formapárna biztosan mindig vele lesz majd, hogy vigyázzon rá.

A kisfiúknak Chase, a Mancs Őrjárat egyik irtó édes kiskutyusa köszön vissza formapárna alakjában. Kedvenc kabalája és kispárnája lesz egyben a kisfiúknak, de akár a kislányoknak is ez a Mancs Őrjárat formapárna.

 

Az örök klasszikus, ikonikus Minnie Egér úgy tűnik, velünk marad az idők végezetéig és őt senki sem taszítja le a Disney figurák, mesehősök trónjáról. Egy Minnie Egér formapárna tökéletes ajándék minden kislánynak. Pink, rózsaszín és még puha plüssös anyagú is, Minnie Egér szeretnivaló alakja, pöttyös masnija ezen a szép formapárnán magával ragad minden kislányt. Szerintem ebben egyetértünk.  

 

Mancs Őrjárat következő alakja a Marshall, ezen a plüss formapárnán mosolyog ránk. Piros színű, kislányok és kisfiúk kedvence is.

Sky, a harmadik kedvelt Mancs Őrjárat szereplő ezen a cuki rózsaszín plüss formapárnán. A Paw Patrol Disney mese megbabonázott minden gyermeket, amióta csak meglátták az első epizódot. Nem csoda, mert tényleg tündériez ezek a kiskutyusok. Melyik gyermek ne szeretné a kutyusokat, igaz? Ha ráadásul ilyen bűbájosak, akkor főleg.

Bizony-bizony Pókember is velünk van, nem maradhat ki a sorból. Spider-Man még egy olyan Disney hős, akit mindenki ismer az egész Földön. Nagyon népszerű a gyermekeknél és nem csak a kisfiúknál, hanem még a kislányoknál is. Ez a Pókember formapárna nagyon menő a kis lurkóknál. Van már mindenféle dolog, ami Pókemberes? Póló, poszter, füzet, hátizsák, stb., de még hiányzik a Spider-Man formapárna? Rendeld meg, ameddig nem késő.

És végezetül itt van a Thomas a Gőzmozdony formapárna is, ami kék színű és természetesen szintén egy mosolygós, vidám Disney figura mosolyog ránk róla.

Lássuk be, hogy ezek a gyermek formapárnák a felnőtteket is elcsábítja. Minden formapárna istenien puha, plüss anyagból készült. Méretük 38 x 28 x 6 cm. Kisméretű, hogy mindenhová magával tudják vinni a gyermekek. Autóban, babakocsiban, elfér a táskában akkor is, ha a nagyinál töltik a hétvégét.

Rendelj készletről kényelmesen, mesefigurás formapárnákat és lepd meg csemetéid ezekkel a cukiságokkal.