Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Disney törölközők a strandszezonra

2022.06.15 09:46
Disney törölközők a strandszezonra

Gyerekkel az élet strandszezonban! Milyen strandfelszerelésekre lesz szükség?

 

Strandszezonra fel, hiszen elkezdődött a vakáció!

Végre vége az iskolának! Ma elkezdődik a vakáció a gyerekeknek! Jöhet a strandszezon, jöhet a gondtalan szórakozás!

Mi is voltunk gyerekek, tudjuk, mennyire fantasztikus érzés az utolsó iskolai nap után hazamenni és eldobni az iskolatáskát. Azonnal kérdezgettük a szülőket, hogy mikor visznek minket a strandra, mikor megyünk fagyizni és mikor nyaralunk. A nyár akkor jó, ha élményekkel teli és minden pillanatot kihasználunk gyermekeinkkel, amikre majd ők is boldogan gondolnak vissza, ha felnőtté válnak. Tehát irány a strand!

Készülj fel mindenre és szerezz be minden olyan dolgot, ami a strandra kelleni fog a gyereknek. Mik ezek?

Gyerek törölköző, strandlabda, úszógumi, gyerek pléd, karúszó, vízicipő, hátizsák, hűtőtáska, vízipisztoly, felfújható medence és egyéb strandjátékok.

A strandjátékok mellett a legfontosabb a gyerek törölköző, vagyis a strandtörölköző, ami kellhet a gyerekeknek. Egy Disney gyerek törölköző a strandszezonra kötelező felszerelés a kicsiknek, mellyel örömmel törölköznek meg a vízből kijőve. A jól száradó, puha frottír gyerek törölköző Disney mintákkal, puha pamut anyagból akkor lesz szerethető, ha minőségi és bőrbarát. 

A kisgyerekek még hamar megfáznak, ha a medencéből kijőve, vizesen rohangálnak. Töröld szárazra egy puha strandtörölközővel és legyen gondtalan a nyári szünet.

Webáruházunkból megrendelhetőek a kedvenc Disney mintás gyerek törölközők, amik jól száradó és puha frottír anyagból vannak. Öröm a kicsiknek és öröm a szülőknek. A szép színes gyerek törölközőink színtartóak, ha 30-40 Celsius fokon mossuk őket. Puhaságuk pedig nagyon kecsegtető, jó érzés vállunkra teríteni és megszárítkózni vele.

Kislányoknak és kisfiúknak is nagyon szép mintáink vannak:

  • Pókember
  • Paw Patrol
  • Sofia Hercegnő
  • Minnnie Egér
  • Mickey Egér
  • Verdák
  • Micimackó

A 70x140 cm gyerek törölköző méret pedig ideális a legkisebbektől a kamaszokig, melyre akár rá is feküdhetnek. Egy puha gyerek törölközőn jól esik nassolni egy kis hűs dinnyét az úszás, vagy a csúszdázás után. A vidám minták pedig bárhol feldobják a hangulatot és mosolyt csalnak az arcokra.

Úszótábor? Akkor szintén fontos, hogy legyen a felszerelések között egy puha gyerek törölköző és strandtörölköző.

Szerezz be mindent még ma, ne érjen váratlanul semmilyen esemény. A nyár szóljon csupán a szórakozásról, a pihenésről, az élmények bezsebeléséről.

Mi segítünk a gyerek törölközők, a gyerek plédek, gyerek takarók, vagy a gyerek ágyneműk beszerzésében, a Te dolgod pedig annyi, hogy gyermeked örömmel ajándékozd meg velük.

Gyönyörű nyarat, felejthetetlen vakációt kívánunk minden kedves vásárlónknak és gyermekeiknek!