Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Díszpárna karácsonyra! Tökéletes hangulati elem!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.11.11 17:17
Díszpárna karácsonyra! Tökéletes hangulati elem!

Egy különleges díszpárna méginkább emeli az ünnep fényét. Tekintsd meg új kollekciónkat.

 

A karácsonyt, mint legmeghittebb ünnepünket igencsak megelőzik a lázas készülődések. Otthonunk, munkahelyünk dekorálásában ezen az ünnepünkön vagyunk a legaktívabbak. Imádjuk a giccseket, a csillogó díszeket és ilyenkor semmi sem sok.

Így van ez a díszpárnákkal is. A karácsonyi díszpárna bárhol elhelyezhető, ahol szeretnénk emelni ennek az ünnepnek a fényét.

Lakásunk előszobájában, a nappaliban és a hálószobában is jól mutat egy, vagy több gyönyörű díszpárna.
Ha pedig nem otthon, akkor a munkahelyen, az irodában és bárhol elhelyezhető egy gyönyörű karácsonyi díszpárna.

Idei kollekciónkban megtalálható a nagyon színes és a visszafogott karácsonyi díszpárna is. 
Melyek a karácsony színei? Az arany, a piros, a zöld és természetesen a fehér. Ezek a színek már gyermekkorunkban belénk ivódtak minden egyes évben, amikor elérkezett a karácsony. Ezek a színek mind megtalálhatóak a különböző karácsonyi díszpárnáinkon.

A 40 x 40 cm-es, gépi gobelin készítésű párnahuzatok cipzárasak, töltetük pedig egy nagyon puha, poliészter szálas töltőpárna. A gépi gobelin karácsonyi díszpárna nagyon különleges. Nem tucat termék, hiszen nem sok helyen beszerezhető. A szepagynemu.hu kínálatában is limitált számban érhetőek el, ezért nem érdemes késlekedni és túl sokáig gondolkodni. Vannak kifejezetten nőies darabok és vannak olyanok is, amik akár egy legénylakásban is megállják a helyüket. 

A karácsonyi díszpárnák maximálisan otthonossá varázsolják a helyiséget. Már ha csak rájuk nézünk, megtelik szívünk melegséggel, puha érintésük pedig gyengédséggel vesznek le lábunkról. Szerezz örömet egy különleges karácsonyi díszpárnával magadnak, vagy szeretteidnek.

Szereted a cicákat? Jó hírem van! Cicás karácsonyi díszpárnánk is van! Nézd milyen aranyosak a fonott kosárban! Cica imádó családtagod biztos örülne neki. Lepd meg vele.

 

A kényelem és a stílus egyensúlya meghatározó lesz a nyugalmunkat illetően. Pláne akkor fontos ez, amikor megérkezik a vendégsereg hozzánk. Fontos, hogy tökéletes kényelemben érezzék magukat és az is, hogy otthonunk stílusossága büszkeséggel töltsön el bennünket.

Válassz néhányat a hálószobába és helyezd el őket az ágyon. Ne hagyd ki a karácsonyi díszítésből ezt a helyiséget sem. Halmozd el magad pihe-puha, meseszép karácsonyi díszpárnával és legyen az idei a legszebb, legmeghittebb ünneped! 

Ha kérdés merüld fel benned a díszpárnákkal, vagy a rendeléssel kapcsolatban, hívj minket a 06305092418-as telefonszámon és szívesen segítünk!