Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Egy ágytakaró, mely minden megváltoztathat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:33

Egy ágytakaró, mely mindent megváltoztathat

Olyan ágytakarót szeretnél, mely kényelmes, puha, jó minőségű, hosszú életű és emeli szobád fényét? Ez a türkiz kék ágytakaró pléd a Te választásod, hiszen minden megvan benne amire csak szükséged lehet, egy szebb és kényelmesebb szoba eléréséhez! Mitől is olyan jó választás egy ilyen ágytakaró sok másikkal szemben? Ebből a kis olvasmányból kiderül!

Amikor olyan lakástextileket vásárolunk, melyeknek szerepe van abban, hogy milyen lakásunk kényelmi szintje nagyon fontos, hogy minden részletre figyeljünk, hiszen csak akkor tudunk igazán jól választani, ha tudjuk mitől is igazán jó az, amit keresünk! Ennek ágytakarónak minden feltétele adott ahhoz, hogy segítsen neked abban, hogy komfortosabbá és esztétikusabbé tedd lakásod.

 

Nézzük azt a szempontot, ami mindenkinek a legelső, hiszen ez teszi az első benyomást: a szín és a minta. Ennek az ágytakarónak színe türkizkék, mely több szempontból is kiváló választás ha lakberendezésről van szó! A türkiz kék, a csend, a béke és a nyugalom színe, melyek mint tudjuk elengedhetetlen a pihentető és zavartalan alváshoz. Nem elhanyagolható szempont az sem a türkiz kéknél, hogy nagyon könnyen alkalmazható más színekkel, hiszen ez a kéknek egy halványabb kicsit világosabb árnyalata, mely rendkívül jó hangulatot varázsol egy szobába.

Egy másik nagyon fontos szempont egy ágytakaró pléd megvásárlásánál, az nem más, mint az ágytakaró anyaga, hiszen nap – mint nap hozzá fogunk, érni és nem mindegy, hogy milyen anyaggal érintkezik bőrünk legfelső rétege. A fedőanyaga az igazán puha- selymes anyagból készült, ami a kevert – szálas pamut. Biztosan sokan ismerik már ezt az anyagot, nem másért minthogy, nagyon kényelmes, lágy textil ez, mely annak ellenére, hogy milyen gyengéd, éppen annyira erős és strapabíró is.