Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Egy új, meleg és szép flanel ágyneművel öröm az alvás!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.12.23 10:24
Egy új, meleg és szép flanel ágyneművel öröm az alvás!

Ha tél, akkor bekuckózás, kandalló ropogás, meleg flanel ágynemű.

Nincs jobb érzés ettől a téli estéken. Sajnos a havat nem tudjuk biztosítani a hangulatos téli estékhez, azonban a legszebb, legmelegebb, legkedvesebb flanel ágyneműket igen.

 

Minőségi ágyneműhuzatokkal nem csak a hangulatunk lesz jobb otthon, hanem pihentető, kényelmes alvás is jár hozzá. Pihe-puha, meleg gondoskodása minden alkalommal elcsábít majd, amikor betakarózol vele. Válassz Te is egy szép flanel ágyneműt és add meg magadnak, ami jár.

Ha viszont nem csak magadra szeretnél gondolni, akkor szeretteid is megajándékozhatod vele, így a gondoskodásból adódó öröm sem marad el. Nőknek, férfiaknak más-más ágynemű dukál. Alvási szokásaink és az, hogy egyedül, vagy párunkkal hajtjuk álomra fejünket, meghatározza az ágyneműhuzat választást. Van kifejezetten lányos, nőies és van fiús, férfias flanel ágynemű is.

Kocika, rózsaszín tulipános flanel ágyneműnk például gyönyörű rózsaszín színével és lenyűgözően bájos tulipán mintájával tökéletes választás a kifinomult hölgyek hálószobájába, ha egyedül alszanak. A 3 részes garnitúra 1 db nagypárnahuzatot, 1 db kispárna huzatot és 1 db paplanhuzatot tartalmaz. Ennyi elég is a kényelmes alváshoz. A férfiaknak pedig ajánlom a Mariza, kétoldalas, szürke-kék színösszeállítású flanel ágyneműt, ami úgyszintén 3 részes, egyszemélyes garnitúrában vásárolható meg.

Azoknak pedig, akik szeretnek összebújni éjjelenként is és a nagypaplanos garnitúrát választanák, egy semleges színű flanel ágyneműt javasolnék. Ilyen Linett, a kellemes, bézs, barna, drapp, unisex színű nagypaplanos flanel ágynemű.

Nagyon kedvelt a virágmintás flanel ágynemű is, aminek népszerűségét mi sem vitatjuk. Gyönyörűek, bájosak és jó minőségűek, tartósak. Édesanyák, nagymamák kedvelt lakástextilje a virágos flanel ágynemű.

De mitől ennyire jók ezek a flanel ágyneműk? Nem csak a nagyon fázós emberek használhatják, hanem a minőségi termékeket kedvelők és azok, akik érzékeny bőrűek. Egy szuper flanel ágynemű, pamut anyagának köszönhetően nagyon jól megtartja a hőt egész éjjel, emellett pedig kiválóan szellőzik. A pamut anyaga sűrű szövésű, felszíne nagyon puha és sokkal melegebb a hagyományos pamut anyagnál.

Szóval, ha simogatóan puha, jó meleg és gyönyörű szép flanel ágyneműre vágysz, a legjobb helyen jársz. Ágyneműink odaadóan ölelnek át, takarnak be minden éjszaka, reggel pedig alig akarnak majd elengedni. Tökéletes ajándékötlet abban az esetben, ha hosszútávú örömet szeretnél okozni.