Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Jó meleg őszi, téli flanel ágynemű, a hűvös éjszakákra!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.09.21 11:15
Jó meleg őszi, téli flanel ágynemű, a hűvös éjszakákra!

Fázol? Rendelj egy fantasztikusan meleg, flanel ágyneműt!

A klasszikus pamut ágyneműn túl is van élet. Mit szólnál egy jó meleg, vastag, pihe-puha, bársonyos és mindig melegen tartó flanel ágyneműhöz?

 

Lassan október és sajnos már nyakunkon vannak a fázós nappalok és éjszakák. Ideje előszedni a meleg ágyneműket! Ágyneműt is, mint ahogy téli és nyári cipőt hordunk, az évszakok váltakozásával együtt cserélgetünk. Próbáltad már a flanelt? Ha nem, akkor mindenképpen érdemes beszerezni egyet! Helló flanel ágynemű, viszlát fázós éjszakák!

 Hogy mitől jobb a flanel, mint a pamut? A flanel, egy speciális fésülési technikával gyártott, mindkét oldalán bolyhos felületű anyag. Nagy anyagsűrűségű, ezért jobban melegít, mint a pamut, és remekül meg is tartja a hőt. A flanel ágynemű a krepphez hasonlóan nem gyűrődik és vasalást sem igényel. Jól viseli a gyakori mosást, nagy szakítószilárdság is jellemzi. Igazi háziasszonybarát, meleg, komfortos ágynemű.

 

Szépágynemű.hu webáruházunkban mindig új, a legmodernebb mintájú, meleg flanel ágynemű huzatokkal készülünk kedves, fázós vásárlóink részére. 3, 6 és 7 részes flanel ágynemű huzataink is vannak nők, férfiak és gyermekek részére is. Egyszemélyes, kétszemélyes, nagyon szép mintájú garnitúrák között válogathat, aki meleg flanel ágyneműt keres. A flanel ágynemű nagyon népszerű a gyerekeknél is, puhasága mindenkit levesz a lábáról. Szép színes, vidám minta található meg közöttük.

A minőségi, meleg flanel ágynemű lesz az a része az ősznek és télnek, amit minden nap végén a legjobban vársz majd. Puha tapintású, jó vastag és bársonyos érintésének nem lehet ellenállni. Melegen tart, a testünkről elpárolgó hőt pedig szépen magába szívja, így tehát nem fogunk beizzadni alatta akkor sem, ha vastag anyaga van.

Fontos, hogy mosásnál mindig használjunk öblítőt a flanel ágyneműknél. Az öblítő nem csak arra szolgál, hogy finom illatot adjon a textíliáknak, hanem meg is lágyítja azok anyagát. Öblítő használattal mindenképpen puha, selymes anyag fog betakarni minket esténként, meleg flanel ágynemű formájában. A minőségi flanel ágynemű az érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

Nincs többé éjszakai vacogás, csak pihentető, kellemes alvás, édes álmokkal megfűszerezve.