Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Az új flanel ágyneműhuzat kollekcióban biztosan nem fogsz fázni

Szepágynemű
Szepágynemű
2022.09.28 11:26
Az új flanel ágyneműhuzat kollekcióban biztosan nem fogsz fázni

2022 ősz: Kockás flanel ágyneműhuzat kollekció, amiben biztosan nem fogsz fázni.

Az idei ősz is tartogat kellemes és szép dolgokat. Ha csak az új flanel ágyneműhuzat kollekcióra gondolunk, akkor is melegség árasztja el szívünket. Felelevenednek a korábbi emlékek, amikhez a szívélyes, családias otthon melege társul. 

Ősszel, a hidegebb idő beálltával otthon is változtatások történnek. Elővesszük a jó meleg takarókat, plédeket, lábunk alá terítjük a konyhaszőnyeget és a szellősebb ágyneműket leváltja a flanel ágyneműhuzat garnitúra. Ezek mind olyan dolgok, amik szép emlékeket ébresztenek.

A szépágynemű webáruház flanel ágyneműhuzatai között már elérhető a 2022-es őszi kollekció.

Ebben a felhozatalban a kockás flanel ágyneműhuzatok kerültek először feltöltésre, de érkeznek majd a virágmintás flanel ágyneműhuzatok is. A kockás flanel ágyneműhuzat kollekció nők és férfiak számára is tökéletesek, válaszd a számodra legszebb színösszeállításban.

Mitől más a flanel ágyneműhuzat, mint a többi?

Ez az ágynemű vagy ha úgy tetszik ágyruha vastagabb szövésű és bolyhosabb is, mint a hagyományos pamut ágyneműhuzat. Flanel ágyneműink ugyanúgy 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetétellel készülnek, de a szálak sűrűsége más. Jobban megtartja a hőt, ha betakarózunk vele, tapintása is nagyon puha, kellemes.

Ha olyan ágyneműhuzatra vágysz, amiben ősszel és télen nem fázol, akkor a flanel ágyneműt ki kell próbálnod. Persze nyáron is sokan használják az egyre elterjedtebb légkondik miatt, de télen adja igazán azt az érzést, amire azt mondod majd: "Ez kell nekem, eddig hol volt ez a fantasztikus ágynemű a hálószobámból?"

Egy igazi, minőségi flanel ágyneműhuzatban nem lehet fázni éjszaka. 

Színben és mintában is nagy választékot kínálunk mindenkinek, aki a flanel ágyneműhuzat garnitúra mellett teszi le a voksát az őszi és téli hónapokban. A kockás és csíkos flanel ágyneműk azért nagyon kedveltek, mert bárkinek használható nem úgy, mint a virágmintás ágynemű. A kockás és a csíkos flanel ágyneműk kétoldalas változatúak, így változatosan lehet használni őket.

Igyekszünk mindig saját raktárkészletünket feltölteni ezekkel a szép ágyneműkkel, azonban még így is előfordul, hogy egy-egy minta elfogy a nagy népszerűség miatt. Ilyenkor felvesszük a kapcsolatot a már rendelést leadott vásárlóinkkal és megnyugtatjuk a termék érkezését illetően. Mi nem csupán egy kattintást látunk, amikor rendelést kapunk. Ügyfélbarát, vásárlóbarát gondolkodásmódunk a visszajelzések alapján jóleső érzéssel hat megrendelőinkre.

Közeleg a karácsony, egy minőségi flanel ágyneműhuzat ajándéknak is tökéletes lehet. A törődés és a gondoskodás a legszebb ajándék.