Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért van ránk jó hatással a virágmintás flanel ágyneműhuzat?

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.08.31 15:08
Miért van ránk jó hatással a virágmintás flanel ágyneműhuzat?

A vastag, meleg flanel ágyneműhuzat már önmagában is mennyei érzésű, virágmintával a hatás pedig még fokozottabb.

 

A hálószoba akkor teljes, ha maximális kényelemben töltjük ott a pihenésre szánt időnket. Sajnos búcsúzik a nyár és eltehetjük a nyári ágyneműket, a szatén ágyneműhuzatot, a nyári paplant, a hűs, vékony takarókat és elővehetjük a melegebbeket. A meleg flanel ágyneműhuzat az egyik jó dolog a hűvös időszakban.

Most elhoztuk a legszebb virágmintás flanel ágyneműhuzatokat, mindhárom típusú garnitúrában. 3 részes, 7 részes és 6 részes nagy dupla paplanhuzatos kivitelben is elérhetőek ebben a szezonban is.

Egy minőségi flanel ágyneműhuzat anyaga 100% pamut, vagy kevert szálas pamut (80% pamut, 20% poliészter). Ez a speciális anyag sokkal bolyhosabb, mint a hagyományos pamut anyag, illetve sokkal melegebb is. Sűrű szövése gondoskodik arról, hogy megtartsa testünk hőmérsékletét.

A flanel ágyneműhuzatok alacsony hőfokon, (30-40 Celsius fok) kifordítva, akár a heti mosást is jól bírja anélkül, hogy kibolyhosodna.

A kevert szálas pamut flanel ágyneműhuzat nem keményedik meg, hanem sok mosás után is megőrzi selymes, lágy, puha tapintását.

A flanel ágyneműhuzat azoknak ajánlott, akik fázósabbak a kelleténél.

Ideális hőmérséklet a hálószobában 20-22 Celsius fok, de vannak, akik ezen a hőmérsékleten már bizony fáznak éjszaka. Az ő részükre biztosan jobb választás egy meleg flanel ágyneműhuzat a hagyományos pamut, vagy pamut krepp ágyneműhuzat helyett.

2021 őszi kollekciónkban az elsők között a virágmintás flanel ágyneműhuzatok érkeztek meg. Ilyenkor ugyanis ez a legkeresettebb ágyneműhuzat típus. Sokan cserélik le a lenge, szellős ágyneműhuzatokat meleg flanelre.

Összesen 6 különböző virágmintájú, szép színű vastag, meleg flanel ágyneműhuzatokkal készülünk az őszre. Zöld, fehér, rózsaszín, szürke, kék, zöld és barna színekben, szebbnél-szebb virágminták közül lehet kiválasztani azt, amelyik a hálószoba stílusához illik.

A virágminta jól illeszthető más mintákhoz, például a pöttyös, vagy 3D állatmintához is. A több színű ágyneműhuzatokban pedig az a jó, hogy a hálószoba minden színéhez jól illik.

A virágmintás flanel ágyneműhuzat az olyan hálószobákba nagyon jó ötlet, ahol nincsenek élő növények. Csempészd be ágyneműhuzattal a szép virágokat a hálóba. Így mindig vidám, tavaszias, vagy éppen nyárias, virágos rét hangulatával térhetsz nyugovóra a nap végén. 

A virágmintás ágyneműk feldobják az egyhangú hálószobákat is.

Ha szeretnél színt vinni a falak közé, az új kollekció ágyneműhuzatai között megtalálod azt, ami illik hozzád. Ezek a szép ágyneműhuzatok nem csak szépek, de nagyon melegek is. Biztosan nem fogsz fázni, ha flanel ágyneműhuzattal takarózol. 

Minőségi flanel ágyneműhuzat webáruház, az év minden napján, ingyenes kiszállítással.