Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Flanel ágyneműhuzat Férfiak számára

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:31

Flanel ágyneműhuzat Férfiak számára

A Tél beköszöntével igyekszünk ágyneműhuzatainkat lecserélni vastagabb, melegebb és puhább ágynemű garnitúrákra. Fontos a pihenés egy-egy hosszú fárasztó nap után, és a flanel ágyneműhuzat kitűnő választás.

Férfiak!  Az idén széles  a paletta  a flanel ágyneműhuzatok között!, - úgy színekben mint mintákban egyaránt.  Ezen flanel ágynemű garnitúrák között megtalálható a szimpla paplanos 140 x 200 cm-es flanel paplanhuzat méret, mint ahogyan a 200 x 220 cm-es nagy paplanhuzat méret is. Ezek a flanel ágyneműk mindegyik gombos kivitel. Finom, puha kellemes tapintású anyagúak  a flanel ágyneműhuzataink. Igazán különleges a téli hónapokban a kék kockás-, vagy csíkos színösszeállítás és minta.
Kitűnő választás lehet karácsonyi ajándéknak is a flanel ágyneműhuzat  férfiak számára. A kék mintás flanel ágyneműhuzatokat minden korosztály számára javaslom, általában egy férfias hálószobába ez biztosan illeni fog.

A Barna bézs, terra kockás flanel ágyneműhuzatokat idősebb férfiak számára is külön javaslom. Visszafogott őszies színei ezeknek a flanel ágynemű garnitúráknak, biztosan kedvelik majd.


Az idei karácsonyi néhány estét is töltsük puha, meleg flanel ágyneműhuzatokban!