Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepagynemu.hu

Flanel Ágyneműhuzat

Meleg és vastag flanel ágyneműhuzat garnitúra nagy választékban. - SZEPAGYNEMU.hu

Csodálatos, elképesztő színek kavalkádja, vagy pedig visszafogott elegancia, ami a hálószobádra jellemző? Flanel ágyneműhuzat kínálatunkban minden stílushoz megtalálható a legszebb és legigényesebb, legjobban illő, minőségi lakástextil.

3 részes, 6 részes, de még 8 részes flanel ágyneműhuzat garnitúrát is vásárolhatsz a SZEPAGYNEMU.hu webáruházban. Kinek ajánljuk ezt a meleg flanel ágyneműhuzat típust? Azoknak, akik még nyáron is képesek fázni a 25 Celsius fokos lakásban. A flanel ágynemű kimondottan úgy lett  kifejlesztve, hogy hőmegtartó képessége a maximumot nyújtsa, az év minden szakában. Télen és nyáron is biztosítja a tökéletes hőmérsékletet.

Válaszd ki a legszebb flanel ágyneműhuzat garnitúrát saját magadnak, vagy lepd meg vele szeretteid, mert tökéletes ajándékötlet is lehet, bármilyen alkalomra. 3 részes egyszemélyes flanel ágyneműhuzat, 6 részes normál és 6 részes nagy paplanos, dupla paplanos flanel ágyneműhuzat, illetve kétszemélyes, 7 részes flanel ágyneműhuzat nagy választékban.

 

Tovább
 

Különleges flanel ágyneműhuzat garnitúrákat keresel? Itt megtalálod.

A flanel anyag általában a természetes és minőségi pamut anyagból készül. A flanel eljárással gyártott textilek szövése rendkívül sűrű és vastag. A hideg időszakokra, a hideg estékre és hajnalokra tökéletes azoknak, akik gyakran fáznak.

A flanel ágyneműhuzat garnitúrák megvásárolhatóak egyszemélyes és kétszemélyes szettekben is. 3 részes, 6 részes, 7 részes és 8 részes flanel ágyneműk is rendelkezésre állnak kedves vásárlóink részére. A flanel ágyneműhuzat garnitúrát épp úgy kell mosni, mint a többi típusú ágyneműt: kifordítva, begombolva, 30-40 Celsius fokon.

Kislányoknak, nagylányoknak, nagymamáknak, nagypapáknak, felnőtteknek, nőknek és férfiaknak is nagyon szép mintáink vannak. Gombos, bújtatós, cipzáras? Ha nem találod a megfelelőt, amit keresel, hívd ügyfélszolgálatunkat és készséggel állunk mindenki rendelkezésére, ha segítségre van szükség. Flanel ágyneműhuzat webáruház, gyors kiszállítással, kényelmesen. Szép álmokat kívánunk minden kedves vásárlónknak!

 

Tovább