Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Flanel Ágyneműhuzat

Meleg és vastag flanel ágyneműhuzat garnitúra nagy választékban.

Csodálatos, elképesztő színek kavalkádja, vagy pedig visszafogott elegancia, ami a hálószobádra jellemző? Flanel ágyneműhuzat kínálatunkban minden stílushoz megtalálható a legszebb és legigényesebb, legjobban illő, minőségi lakástextil.

3 részes, 6 részes, de még 8 részes flanel ágyneműhuzat garnitúrát is vásárolhatsz a SZEPAGYNEMU.hu webáruházban. Kinek ajánljuk ezt a meleg flanel ágyneműhuzat típust? Azoknak, akik még nyáron is képesek fázni a 25 Celsius fokos lakásban. A flanel ágynemű kimondottan úgy lett  kifejlesztve, hogy hőmegtartó képessége a maximumot nyújtsa, az év minden szakában. Télen és nyáron is biztosítja a tökéletes hőmérsékletet.

Válaszd ki a legszebb flanel ágyneműhuzat garnitúrát saját magadnak, vagy lepd meg vele szeretteid, mert tökéletes ajándékötlet is lehet, bármilyen alkalomra. 3 részes egyszemélyes flanel ágyneműhuzat, 6 részes normál és 6 részes nagy paplanos, dupla paplanos flanel ágyneműhuzat, illetve kétszemélyes, 7 részes flanel ágyneműhuzat nagy választékban.

 

Tovább
Garnitúra

Különleges flanel ágyneműhuzat garnitúrákat keresel? Itt megtalálod.

Flanel ágyneműhuzat, ami sosem hagy magadra és azt sem hagyja, hogy fázz. A flanel ágyneműhuzat elsősorban téli ágyneműnek mondott, de annyira kedvelt és népszerű, hogy sokan nyáron sem tudnak megválni tőle és a nyári ágyneműhuzat is flanel sok hálószobában. Nyáron szeretjük használni a klímát még éjszaka is, amikor tikkasztó hőség uralkodik itthon. Ilyenkor a flanel ágyneműhuzat megnyugtató érzéssel burkol be minket. 

Milyen színű flanel ágynemű illik a hálószobába? Ez mindenkinek egyéni, mert mindannyiónk ízlése más az ágyneműhuzat és a lakástextilek esetében is. A szürke az egyik legdivatosabb szín 2021-ben a lakberendezésben. Emellett a kék is unisex, mindenki szereti. A lila fehér ágyneműhuzat pedig a foci kedvelők színe.

A karácsonyi hangulat rögtön rabul ejt bennünket, már jóval karácsony előtt. November elejétől rá vagyunk hangolódva az ünnepre. A karácsonyi színek flanel ágyneműben mindenképpen a piros és az arany. A fekete, a barna és a bézs színű flanel ágyneműhuzat is kedvelt, ezek nagyon elegánsak és sosem mennek ki a divatból. Van azonban vidám zöld, sárga egyszemélyes flanel ágyneműhuzat is, amire egy rózsaszín mikroszálas pléd sem lesz sok. A színek szerelmesei bátrabbak és semmi sem tűnik soknak számukra. Nincs ezzel semmi baj, a színek jó kedvre derítenek. 

Rengeteg minta van flanel ágyneműhuzat terén webáruházunkban, ahol mindenki megtalálja a tökéletest. 

Méretek között találsz egyszemélyes takaróra való huzatot és kétszemélyesre is. Egy nyári mintás paplanhuzat, egy gyapjú takaróval leterítve a hűs hajnalokban is felmelegít. 

A flanel anyag általában a természetes és minőségi pamut anyagból készül. A flanel eljárással gyártott textilek szövése rendkívül sűrű és vastag. A hideg időszakokra, a hideg estékre és hajnalokra tökéletes azoknak, akik gyakran fáznak.

A flanel ágyneműhuzat garnitúrák megvásárolhatóak egyszemélyes és kétszemélyes szettekben is. 3 részes, 6 részes, 7 részes és 8 részes flanel ágyneműk is rendelkezésre állnak kedves vásárlóink részére. A flanel ágyneműhuzat garnitúrát épp úgy kell mosni, mint a többi típusú ágyneműt: kifordítva, begombolva, 30-40 Celsius fokon. Kapható 100% pamut flanel ágyneműhuzat és kevert szálas is, mely 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételű. 

Kislányoknak, nagylányoknak, nagymamáknak, nagypapáknak, felnőtteknek, nőknek és férfiaknak is nagyon szép mintáink vannak. Gombos, bújtatós, cipzáras? Ha nem találod a megfelelőt, amit keresel, hívd ügyfélszolgálatunkat és készséggel állunk mindenki rendelkezésére, ha segítségre van szükség. Flanel ágyneműhuzat webáruház, gyors kiszállítással, kényelmesen. Szép álmokat kívánunk minden kedves vásárlónknak!

 

Tovább