Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Folyamatos lakástextil akciók a Szépágynemű Webshopban!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.02.11 14:24
Folyamatos lakástextil akciók a Szépágynemű Webshopban!

Díszpárnák, Disney termékek, pamut ágynemű huzatok, paplan szettek és még sok gyönyörű és hasznos kiegészítő vár Rád!

 

 

Otthonunkat díszítgetni, rendezgetni, mindig a komfortosságra és meghitté tételére törekedni elemi ösztönünk. Már az őskorban is használtunk állatbőrt függönynek és szőnyegnek is. Ma, a XXI. században pedig megszámlálhatatlan lakásdekoráció létezik. Ágyneműhuzat kapható ► pamut anyagból, ► szaténból, ► kreppből,  flanelból, plüssből és már világítós ágyneműt is lehet kapni. Nincs olyan a mai világban, amit ne lehetne a világ valamelyik tájáról beszerezni.

Webshopunkban a ► folyamatos akció alapnak számít. Elérhető, pénztárcabarát árakkal dolgozunk, mert célunk az, hogy kis országunkban minél több elégedett és boldog vásárlóval büszkélkedhessünk. Vásárlóink nagy része visszatérőnek számít, ami örömmel tölt el minket, hiszen ez bizonyítja azt, hogy elégedettek. Kínálatunkat úgy állítjuk össze, hogy mindenben a jó minőséget képviseljük. Gondolok itt a pamut ágyneműhuzatra, vagy a ► Disney termékeinkre, melyeket a gyermekek nagyon szeretnek. A ► plédek és ágytakarók is megbízhatóak, időtállóak és mindig számíthatunk rájuk, amikor egy kis bekuckózásra vágyunk egy forró tea társaságában.

Vannak saját gyártású termékeink is. Ilyenek az ► antiallergén paplan szettjeink és a ► függönyök többsége is.

Ami még nagyon-nagyon népszerű, az a ► flanel ágynemű. Az idei tél slágere volt. Vásárlóink egytől-egyig meg voltak elégedve velük. Nincs is jobb a hideg télben, mint egy igazi meleg flanel ágynemű, ami minden este minket vár, hogy betakarhasson, és pihentető alvásban részesítsen. A szép álmok alatta pedig hab a tortára. A flanel ágynemű válogatásunkban mindenki talál számára megfelelőt, ami a hálószobája, lakása és az Ő stílusához illik. Van nagyon szép elegáns, van ► tulipános rózsaszín flanel ágynemű, van, ami ► férfiaknak illik és van kimondottan nőies, virág mintás flanel ágynemű is. Ugyanez elmondható a pamut ágyneműhuzatainkra is. 3 részes, 6 részes, 7 részes és 6 részes páros ágynemű is megtalálható, nagy paplanos változatban.

A gyermekeknek Disney ágynemű szettekkel kedveskedünk, amelyek 100% pamut anyagból készülnek. Óvodások, iskolások, lányok és fiúk is megtalálják közöttük kedvenc mesehősükkel mintázott Disney ágyneműjüket.

Remélem meghoztam a kedvet ahhoz, hogy egy új, kitűnő minőségű ágynemű díszítse hálószobád ágyát. Termékeink ajándéknak is nagyon jó választás lehet. Miért ne lephetnéd meg szeretteid egy új ágynemű szettel?!