Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Szerezd be otthonod legszebb kiegészítőjét, egy új függönyt!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.08.17 10:53

Gyönyörű függönyök hatalmas választéka található szépágynemű.hu webáruházunkban, ahol nem csak ágyneműk, de függönyök színes felhozatala is elérhető.

Válogass nálunk sötétítő függönyök, dekorfüggönyök és organza függönyök között.

Mindegy hová szeretnél egy új függönyt, nálunk megtalálod a megfelelőt. Sötétítő függönyök, organza függönyök, dekorfüggönyök színes és mintás választéka vár rád. A mi kultúránkban a függöny egy alapvető lakásfelszerelési kiegészítő. Vannak országok, ahol egyáltalán nem használnak függönyöket, nekik a fedetlen ablakok a természetesek. Nálunk szerencsére ez nem így van. Mi szeretjük a szépet, szeretjük a függönyöket. Egy csodálatos, lágy esésű függöny megalapozza lakásunk, otthonunk hangulatát. Úgy választjuk őket, hogy harmonizáljanak bútorainkkal, a falak színével, a szőnyeggel, stb. A hálószobába mindenki használ sötétítő függönyt, akit zavar a reggeli beszökő fény.  Ha jól választjuk ki a sötétítőt, akkor nagyszerű fényzárónk lehet a hálószobában. Nyáron még annyiból jobb, ha van sötétítő függöny, hogy jól be tudunk hűsíteni vele. Ha nincs roló, reluxa otthonunkban, akkor mindenképpen javasolt egy szép, vastag sötétítő függöny beszerzése.

Webáruházunkban ez a lila sötétítő függöny most akciós áron szerezhető be. Stílusos, kiváló minőségű és nagyon szép. Mérete 250 x 300 cm. A lila szín tökéletes választás sötét és világos bútorokhoz is. Fehérhez, krémhez, barnához, szürkéhez, stb.

Következő kedvelt függönyünk az organza függöny. Egyik szebb, mint a másik, nehéz a döntés, melyiket válasszuk. Ezen nem tudunk csodálkozni, ugyanis bámulatos mintázatuk, selymes, lágy anyaguk és elképesztő színeik mind elbűvölnek. Nappaliba feltétlenül szerezzünk be egyet belőlük. Az organza függöny egy csodálatos, fényáteresztő függöny típus. Kínálatunk organza függönyei mind készre varrtak, csak ki kell mosni őket, hogy finom, friss illat lengje be a lakást a felrakása után. Szabványméretűek, 250 x 300 cm-esek.

A Jacquard függöny, azaz dekor függöny is gyönyörű, pazar látványt és meghitt hangulatot ad otthonunknak. Az ilyen lakásfelszerelési kellékek adják meg a lakás békés, idilli hangulatát.

A függönyök mosásánál csak azt kell betartani, hogy 40 foktól ne mossuk magasabb hőfokon őket és a centrifugát se a legmagasabb fordulatszámmal használjuk. Így biztos, hogy sokáig gyönyörködhetünk majd szeretett függönyeinkben.

Egy szép függöny, ha azt úgy választjuk meg, hogy stílusban igazodjon a berendezési tárgyakhoz, tökéletes ékköve lesz otthonunknak.

Jó függönyvásárlást, angyali, lágy, selymes függönyöket mindenkinek!