Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Függönyözd fel a lakást tavaszra!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.02.22 13:29
Függönyözd fel a lakást tavaszra!

 A tavasz már az ablakon kopogtat. Húzd el a függönyt és engedd be! ♥ 

 

Ilyenkor egyre többet nyitjuk ki az ablakot, hogy érezzük a tavaszi friss levegőt és hallhassuk a madarak énekét. Igen ám, de milyen egy könnyen kezelhető tavaszi függöny?

♥ Akkor ideális, ha frissességet sugároz, ha jó kedvvel tölt el látványa, ha a rajta átszűrődő napfény vidám színárba úsztatja a lakást. Egy szép függöny olyan, min egy szép szőnyeg. Vele teljes a lakás és vele otthonos az atmoszféra. Nem elhanyagolható egyik sem. Függönyt, otthonunk szinte összes helyiségében használunk. Valamilyen formában még a fürdőszobában is, akkor is, ha annak tipikusan a kisméretű ablaka van csupán. Az is függöny nélkül pucérnak, ridegnek tűnik. Egy szép függöny minden otthon alapkelléke. 

♥ A lakásdekoráció egyik fontos eleme a függöny. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk rá tavasszal, amikor az egész lakás átesik a „tavaszi nagytakarításon”. Ilyenkor lecseréljük az ünnepélyesebb téli, karácsonyi függönyöket egy lenge, tavaszi függönyre. Az organza függöny elég népszerű, amik webshopunk kínálatában szép számmal megtalálhatóak. Válogass Te is a szép színek között. Legtöbb függönyünk készre varrt, saját gyártású. Vannak egyszínű, minta nélküliek és vannak különböző mintával díszített tavaszi függönyeink is. Vásárlóink nagy kedvence a zöld színű tavaszi függöny. Ez a szín és típus a nappaliba is és a hálószobákba is tökéletes választás. Mind a nők, mind a férfiak és mind a gyermekek szobájában is szép, odaillő lesz. Természetes hatása a tavaszi rétekre repít. 

♥ A hölgyek kedvence a tulipán mintás tavaszi függöny, barack színben. Nem csodálkozom ezen, mert tényleg gyönyörű. Vele nem csak a kertben gyönyörködhetsz a szép virágaidban, hanem a lakásban is, amikor bent van dolgod. Egy szép, lágy, könnyed tavaszi függönnyel még a kedvünk is jobb. 

♥ Színválasztékban igyekszünk mindenki kedvében járni, a kékes árnyalattól a rózsaszínig és a fehéren átívelve a narancsig, a szépágynemű webáruházban mindent megtalálsz. Tavaszi hangulatot idéz még a bájos, margaréta mintás fehér függöny is. Hálószobába nagyszerű választás. Hálószobába mindenképp érdemes egy sötétítő függönyt is beszerezni, hogy nyugodt, pihentető alvásban lehessen részed. 

♥ Bármilyen bútoraid vannak és bármilyen stílussal berendezett a lakásod, az itt lévő függönyök között megtalálod a tökéletest. Engedd el fantáziád és ne csak álmodd, hanem valósítsd is meg álmaid otthonát! Mi segítünk, bármilyen lakástextilre is legyen szükséged!