Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Szállodai köntös és szállodai ágyneműhuzat prémium minőségben

Szepágynemű
Szepágynemű
2022.10.05 09:28
Szállodai köntös  és szállodai ágyneműhuzat prémium minőségben

Szállodai elegancia, szállodai kényelem, szállodai prémium minőség és maximalizmus. Mivel érhető el mindez?

A szállodai hangulat megalapozói az ágynemű, az ágyneműhuzat és minden kényelmi komponens, amik által jól érezzük magunkat az adott helyen.

A szállodai pihenés alapja az, hogy kényelemben érezzük magunkat, olyan környezetben, melynek minden része arról árulkodik, hogy le akarnak venni bennünket a lábunkról. Az, hogy melyik szállodában, hotelban szállunk meg 1-2 éjszakára, egy döntés. Ha pedig egyszer már jól éreztük magunkat egy bizonyos szállodában, vissza fogunk térni oda.

A szállodai környezet kialakítása 100%-ig befolyásol mindenkit. 

A szépágynemű webáruházban olyan hófehér, szállodai ágyneműhuzatokat találsz, amik hozzátesznek a megelégedettségi rátához. Emellett pedig 100% pamut frottír szállodai köntös is beszerezhető tőlünk, melyet összesen 8 méretben tudunk biztosítani, akár nagyobb mennyiségben is.

A szállodai fürdőköpeny és a szállodai ágyneműhuzat garnitúra a tapasztalatok alapján szinte mindenhol fehér színben köszön vissza ránk a szállodákban. Mi lehet ennek az oka?

A fehér szállodai ágynemű és szállodai ágyneműhuzat megtestesíti azt a harmóniát, amiben tökéletesen tudunk pihenni. A fehér szín a leglégiesebb szín az összes közül, továbbá tisztaságot, egészséget, békét, letisztultságot sugároz.

Lehet, hogy nem gondolnánk, de ez mind befolyásolja az éjszakai alvást és pihenést. 

A legtöbb nívós szállodában, hotelben népszerűvé vált a csíkos, hófehér pamut szatén ágyneműhuzat. Ennek oka az is, hogy a fehér szín minden további színnel és anyaggal jól kombinálható. 

A hófehér szállodai ágynemű, szállodai köntös, szállodai törölköző könnyen tisztítható.

A szállodai ágyneműhuzatokat minden nap ki kell mosni. Ez pedig ha valamilyen színes ágyneműhuzatot választunk, nem biztos, hogy túl előnyös. A színes ágyneműk kifakulhatnak, ami azt eredményezi, hogy gyakrabban kell majd újra váltani. A hófehér szállodai ágyneműhuzat azonban sok évig használható, hiszen megőrzi eretedi állapotát több száz mosás után is.

A szállodai köntös is ugyanolyan lényeges, mint a szállodai ágyneműhuzat.

Nem csak wellnes szállodákban van szükség köntösre. Minden nívós, elegáns szálloda fel van szerelve köntötssel is, aminek választásánál szintén jó, ha a fehér színre esik a voks. A fehér, szállodai köntös jól eső érzést ad mindenkinek, aki egy fárasztó napot forró fürdővel, esetleg zuhannyal fejezne be, utána pedig egy puha köntösbe burkolózva folytatja a pihenést.

A szépágynemű webáruház minőségi, válogatott termékei a szállodáknak is kedveznek. Válogass a szállodai ágyneműhuzat, a szállodai köntös és a szállodai törölköző között. Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot. Telefonszámunk: 06305092418