Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Mesés Hercegnők ágynemű garnitúra - Miért lesz hasznos?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:41

Meseszép mesék gyönyörű hercegleányai mosolyognak vissza ránk erről a természetes anyagú pamut gyermek ágyneműről.

Nagyon ötletes válogatás, ami az ágyneműn szereplő mesehőseit illeti. Nem hiába kedvence sok gyermeklánynak is. Kitűnő mesék karakteres és bátyos főszereplőit láthatjuk felvonultatni ezen a gyerek-ágynemű garnitúrán.

Miért jó ha van otthon a kislányoknak egy ilyen mesés ágynemű : Természetesen örömet szerzünk a lány gyermekeinknek vele és magunknak is mikor látjuk mennyire szeretnek a herceglányos ágyneműben aludni a lányok. Ugyanakkor sok hasznos dologra is felhasználhatjuk ezt a mesés ágyneműt. Nem is gondoljuk pedig hihetetlen motivációs erő rejlik ebben a Herceglányos ágyneműben. Sokan csak azért vesznek meg gyermeküknek dolgokat, mert aranyosnak találják vagy, mert az a trendi manapság. Sokan bele sem gondolnak milyen nevelő vagy tanító hatása lehet a gyermekeinket körülvevő elemeknek, használati tárgyaknak ugyan úgy mint a jól megválasztott játékaiknak. Jelen esetben a herceglányos ágynemű szereplőire gondolok. Kik is ők valójában az ágynemű garnitúrán? Mit képviselnek a mesékben, amelyben főszerepet kaptak és jelennek meg az ágyneműhuzat garnitúrán?

Tisztában kell lennünk azokkal a tényekkel, hogy minden hatás, amit érzékelünk jó vagy rossz pl. képek, amit látunk vagy beszéd és zene amit hallunk az építő vagy romboló lehet főleg gyermek korban. A mi esetünkben ezen a herceglányos ágyneműn keresztül jó és példa értékű mese-hősnőket látunk és rögtön a kedves mesék jutnak a gyerekek eszébe az ágyneműhuzat segítségével.Hófehérke a fekete hajú herceglány a gyerek-ágynemű garnitúrán
. Akinek a szépsége nem szállt a fejébe és nem lett gőgös, hanem nagyon szorgalmas volt, takarított, főzött, mosott és nagyon kedvesen viselkedett minden törpével. Úgy bánt velük mintha édes testvérei lennének. Az ágyneműn is látszik, hogy önzetlen és jó szívű volt ámde kicsit naiv aki minden intés ellenére közel engedte magához a gonosz irigy boszorkát. Hamupipőke. a szőke herceglány a pamut ágyneműn. Aki annak ellenére, hogy megvetett kisemmizett gyermek volt a mostoha anyukája állttal. Az ágynemű garnitúráról is sugárzik, hogy mégis szót fogadott a mostohájának és neki is megadta a tiszteletet. És természetesen  el is nyerte jutalmát, mert a külső báj és szépség belülről sugárzott és ezt látta meg a királyfi aki megkérte a kezét .

Az ágyneműhuzat garnitúrán Ariel hercegnő barnás,vöröses hajú herceglány a Disneys ágyneműn. Kedves, jóindulatú. Bátor volt a tőle idegen környezetben is állhatatosan kitartott és ment a célja felé. Ámde, kíváncsi és önfejű is volt, aki nem hallgatott az atyai szóra ment álmai után amely az ágynemű garnitúráról is lejön. Ez majdnem a vesztét jelentette. Ez jó tanulság lehet a gyermeklányainknak, hogy mindig fogadjunk szót szüleinknek. Ha ránéz az ágynemű garnitúrára, akkor eszébe fog jutni.

Csipkerózsika egy szőke, törékeny herceglány a herceglányos ágyneműhuzat garnitúrán: Egy gyönyörű királylányról szól és az őt körülvevő környezetről. Az gyerekágyneműről a történetről eszébe fog jutni a meggondolatlan tanácsadás, rossz tulajdonsággal rendelkező boszorka melynek viselkedését nem szabad követnünk. De Csipkerózsika kedves, szép, szófogadó, jó modorú királylány, aki kicsit kíváncsi, amely az ágynemű garnitúrán is látszik. Tehát csak épülhet a gyermeklányok életszemlélete és gondolkodása, ha ilyen színes herceglányos ágyneművel ajándékozzuk meg őket.