Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

100% pamut baba ágyneműhuzatok ovisoknak és iskolásoknak is.

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.08.25 11:06
100% pamut baba ágyneműhuzatok ovisoknak és iskolásoknak is.

Megérkezett az új kollekció! Prémium Öko-Tex minőség, megfizethető áron!

 

Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek jól érezzék magukat az óvodában és otthon is. Ezért csakis a legkiválóbb, prémium minőségű baba ágyneműhuzatokat forgalmazzuk, melyekben biztosan zavartalanul alszanak.

Az ÖKO-Tex minősítéssel gyártott és ellátott gyerek ágyneműkben megbízhatnak a szülők.

Webáruházunk családias kis csapata is gondos szülőkkel büszkélkedik, ezért tudjuk, hogy nincs fontosabb a gyermekek mosolyánál. Az óvoda kezdés külön odafigyeléssel jár főleg azoknak a kis gyermekeknek, akik nem szívesen hagyják ott a vigyázó szülőket néhány órára sem, amikor elérkezik a bölcsis és ovis időszak.

A 100% pamut, édes, aranyos, Disney mesehős mintájú, pihe-puha ágyneműhuzatokkal azonban megkönnyíthetjük mi szülők, kisbabáink azon pillanatait, amikor nem lehetünk velük.
Az Oroszlánkirály kedves, vigyázó kis oroszlánja vigyázza álmukat ágyneműhuzat formájában, az ebéd utáni szieszta alatt a bölcsiben és az oviban is.
A rózsaszín kislányod mindene? Akkor ajánlom figyelmedbe Minnie Egeret, aki bájos mosolyával és örömteli megjelenésével szintén gondoskodik kislányod szép álmairól.

Elza és Anna is jelen lehetnek gyermeked, kislányod álmaiban.

A baba ágyneműk két részes garnitúrák.

Egy paplanhuzat és egy párnahuzat elegendő gyermekeinknek a nyugodt alváshoz, illetve egy gumis lepedő, ami tökéletesen rásimul a matracra, amin alszanak.
40 x 50 cm párnahuzat és 90 x 140 cm-es paplanhuzat van a garnitúrában az ovisok számára.

A kicsit nagyobbaknak pedig 2, illetve 3 részes ágyneműhuzataink vannak, mesefigurákkal mintázva. Itt 70 x 90 cm párnahuzat és 140 x 200 cm paplanhuzat, a 3 részes garnitúrában pedig van még egy 200 x 220 cm-es, az ágyneműhuzat színével harmonizáló, hagyományos pamut lepedő is.

Gyerek ágyneműhuzat kategóriánkban a legújabb ágyneműhuzatok között Bing Nyuszi is megtalálható, ami fiúk és lányok kedvence egyaránt.

A gyerek ágyneműhuzatok jó minősége nagyon lényeges.

Kis csemetéink jó érzéssel alszanak el bennük, boldogan. Kedvenc, biztonságot adó mesehősük álomba ringatja őket, főleg úgy, hogy a 100% pamut anyag valóban pihe-puha, selymes érintést ad a kis vékony, érzékeny bőrüknek.
A prémium, jó légáteresztő anyag egész éjjel egyenletes hőérzetet biztosít a kicsiknek. Kisbabád így biztosan nyugodtan fog aludni.

A bababarát és bőrbarát gyerek ágyneműhuzatok széles választéka megkönnyíti mind a szülők, mind a kisgyermekek számára az óvoda és az iskolakezdést is.

Minden szülőnek kívánunk gondtalan, örömteli, boldog óvodakezdést és iskolakezdést!