Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Gyerek ágyneműk a legkisebb lurkóktól a legnagyobbakig.

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.06.23 13:36

Kislányok, kisfiúk, ovisok és kamaszok. Mindenki kedvence megrendelhető online, ágyneműhuzat formájában.

A gyermekeknél már a kezdetektől kialakul valamilyen imádat, a mesehősök iránt. A Disney figurákkal számtalan helyen találkoznak, és azonnal megszeretik őket. Cumisüvegen, a ruháikon, a szobájuk falán és egyéb helyeken. Akaratlanul és óhatatlanul megbabonázzuk őket a hercegnőkkel és kisautókkal. De ez így van rendjén.

Nem mindegy milyen ruhát viselnek, milyen színeket hordanak, milyen Disney hős van a kis ovis hátizsákjukon. Miért lenne akkor mellékes, hogy az ágynemű milyen. Főleg, hogy a bölcsődében és az óvodában alszanak is a kicsik. Megnyugtató számukra, ha a kedvenc, szeretett mesefigurájuk rájuk mosolyog elalvás előtt. Az óvodában elalvás előtt nincs mellettük az anyukájuk, apukájuk, csak az óvónénik és az otthon hangulatát felidéző, aranyos, Disney-s ágynemű.

Ezek a gyermek ágyneműhuzat garnitúrák két részből állnak. Egy 90 cm x 140 cm-es paplanhuzatból és egy 40 cm x 50 cm-es párnahuzatból. Nálunk a kislányok és a kisfiúk is kiválaszthatják, hogy melyik kedvencükkel szeretnének meséseket álmodni. Otthon is és az óvodában is nagyszerű társuk lesz Minnie, Mickey, a Tündérek, a Verdák, Micimackó, a Repcsik és még sokan mások. A nagyobbaknak itt vannak a foci hősök. Barcelona, AC Milan, vagy a Real Madrid. Mindenkit elhozunk azért, hogy a lehető legmesésebb álmokkal teli legyen az éjszaka.

 

A kisfiúknál az egyik nagy kedvenc a Pókember, vagyis a Spiderman gyermek ágyneműhuzat. Melyik kisfiú nem szereti a nagy hőst, Pókembert? Még némely kislány is oda van érte. Ismerek olyat, aki csakis pókemberes pólót hajlandó felvenni és hercegnők helyett Pókemberes ágyneműt kért születésnapjára ajándékba. 

Ez a Spiderman gyermek ágyneműhuzat 100% pamutból készült, hogy még véletlenül se irritálja semmiféle műszál a gyermeked, miközben a legszebbeket álmodja ez alatt az ágynemű alatt. A paplanhuzat mérete 140 cm x 200 cm, a párnahuzat mérete pedig 70 cm x 90 cm. Így a nagyobb fiúk-lányok is használatba tudják venni.

Egy gyermek ágyneműhuzat garnitúra tökéletes ajándék minden csöppségnek. Pláne, ha már nem szeretnénk a sokadik barbi babával és legóval, kisautóval gyarapítani a gyűjteményt, hanem egy hasznos ajándékot szeretnénk adni valakinek. 

Ne csüggedj, ha éppen nem találkoztál oldalunkon a Te kedvenceddel, mert készletünk folyamatosan bővül, így érdemes visszanézni hozzánk.