Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ismerd meg a selyemangint rövid leírásból!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 21:03

Ha még nem hallottál a selyemangin anyagról, akkor ez a cikk most Neked szól!

A selyemangin olyan anyag, ami kellemes puhaságban részesít amíg alszol. Szerintem, mint az emberek többsége, Te is szereted a puhaságot.

Miért is lennél a puhaság ellen, hiszen az jóleső érzést nyújt a bőrödnek, s így az agyunk felé is az az információ jut el, hogy ez jó érzés.

A selyemangin puhasága egyedi, puhább, mint a pamut és a microfiber borítás. Minőségi anyagról van szó. Hosszú távon fogja kényeztetni a bőrödet puhaságával.
Az angin 100% pamutból készül, s ennek egyik fajtája a selyemangin. Bár magát az anyagot vékony pamutfonalból állítják elő, de a sűrű szövésnek köszönhetően lesz igazán tartós a selyemangin anyag. Például remek borítást ad a mindennapi használatban lévő párnának, paplannak. Így ezek az alapvető dolgok, melyek a kipihent alvásodhoz hozzájárulnak, megadják neked alvás közben az elvárt komfortérzetet.

Többféle színben találkozhatsz selyemangin borítású paplannal és párnával. A most általam bemutatott zöld selyemangin paplanszett a természet kellemes színével párosul.
A selyemangin tartóssága miatt több területen is használható, nemcsak az otthoni pihentető alvás résztvevője lehet. A zöld selyemangin paplan szettet ajánlom moteleknek és szállodáknak is, akiknek fontos, hogy a vendég pihentetően aludjon.
A selyemangin tisztítása több mindentől függ. Például otthoni használat során nincs szükség a fertőtlenítésére, hiszen nem több ember használja. Így elegendő, ha átszellőzteti paplanját és párnáit. Viszont ahhoz, hogy a selyemangin megőrizze tartósságát és kellemes színét kerülje a közvetlen napsütést a teregetés során. Szállodák és motelek esetében viszont itt is célszerű a szakszerű tisztítás. A jelen cikkben szereplő zöld selyemangin paplanszett töltete antiallergén szilikongolyó, így nem vált ki semmiféle allergiás reakciót.  Gyermeked is használhat puha zöld selyemangin paplant a pihentető alváshoz, hiszen az ő érzékeny bőrének is jól fog esni a puha anyag kényeztetése.