Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hálószobai stílus hét részes ágyneműhuzattal.

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 21:01

Hálószobáját is „öltöztesse” stílusosan, elegánsan 7 részes ágyneműhuzattal.

Szerintem mindenki vágyik rá, hogy hálószobája is tündököljön. Ezt a hatást látványosan az ágyneműhuzattal érhetjük el. 

Ez a szatén ágyneműhuzat kitűnő választás. Önnek való a 7 részes ágyneműgarnitúra, ha szereti a kényelmet, elegáns megjelenést. Ezzel ágya összképe harmonikus lesz.
Az egész ágya külsejét átvarázsolja a 7 részes ágyneműgarnitúra. 2 nagypárna, 2 kispárna, 2 paplanhuzatból és 1 hozzá illő lepedőből áll a szett. Kiváló minőségű, bújtatós megoldása teszi praktikussá az ágynemű cseréjét. Hálószobájába igazi fényűző eleganciát visz a szatén ágynemű.  Az antracit szürke és krém szín összeállítás igazán pazar megjelenést eredményez. Ez az ágyneműhuzat kitűnő ízlésről árulkodik. Kiváló ajándék lehet azok számára, akik szeretik az egyéniségüket kifejezni.

A mintázat színe nagyon jól illik az ágynemű alap színéhez. Mindenki hálószobájában jól mutat.  Kiváló minőségű anyagból készült, mely lehetővé teszi, hogy az ágynemű sokáig szép legyen. Ha betartjuk a mosási útmutatót, akkor nem kell félnünk az ágynemű kifakulásától. Ezt 30 fokos kímélő mosással érhetjük el. Így még sokáig élvezhetjük a szatén ágynemű nyújtotta szépséget.

A közhiedelemmel ellentétben, nem kell attól tartani, hogy a szatén ágynemű csúszós. Nagyon kényelmes, pihentető alvásban lesz részünk. Ha megjelenésével elvarázsolt, a kitűnő minőségű anyaga sem fog csalódást okozni. Napközben meg elvarázsol minket az ágyunk elegáns összképe.

Kellemes pihenést kívánok :)