Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Értékes, hasznos tippek függöny vásárláshoz. Függöny akció hetente!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:52

Értékes, hasznos tippek függöny vásárláshoz

A sok színű függönyök átengedik a fényt?

A színes függönyök hasonlóan szűrik a fényt mint a fehér, csak annyi a különbség hogy színezik az otthont. Nagyon hangulatossá varázsolják az otthonunkat.

Milyen mértékben és hogyan legyen a kiválasztott függöny ráncolva?

- A különleges készfüggönyök már gyönyörűen ráncolva - húzva vannak. Azoknál a fényáteresztő függönyöknél melyek nincsenek készre varrva, javasolt az, hogy minnél több bőséget rászámolni, mivel a szépség így domborodik ki igazán. Legalább a karnis kétszerese legyen meg!

Ugyanakkor a dekor sötétítők esetében fontos az, hogy amilyen széles a karnis, a sötétítő 1.5-szerese legyen. Ha a sötétítő függöny használatban van, tehát betölti a szerepét, akkor a bőséget duplán kell számolni.

Az organza függönyt szeretők számára pedig a karnis háromszorosát érdemes megvásárolni
 

Milyen hosszú legyen a függöny?

- Természetesen akkor legmutatósabb egy függöny, ha a földig ér, illetve 5 cm-re legyen rövidebb mint a padló szintej. Valaki szereti a rövid függönyt is. Ő is lehet különleges. Az itteni éghajlati viszonyok és a fűtőtestek miatt választják a rövid függönyt.

Hogyan tartsuk tisztána függönyt - hogyan tisztítsuk?

A legtöbb függönyt lehet mosni, általában 30fokon. Viszont vannak olyanok is amelyeket csak tisztítóban, "vegyileg lehet tisztítani".
Anyag Függő!

Érdemes elolvasni a függöny mellé adott tájékoztatót. Így a függöny gyönyörűségében sokáig gyönyörködhetünk.