Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ágytakarót

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:06

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ágytakarót?
 

A lakberendezés elengedhetetlen része egy jól megválasztott, stílusában különleges ágytakaró.

Amikor ágytakarót választunk, első szempont, hogy harmonizáljon a lakás többi kiegészítőjével, így otthonosabbá tehetjük környezetünket. Sokféle minta, szín, anyag, és méret áll rendelkezésünkre. Mindenki kedvére válogathat, az ágytakarók közül mivel sok féle változata megtalálható.
Az ágytakarók extra melegséget, kényelmet és egy kis pluszt visznek a hálószobád falai közé. Tetszés szerint váltogathatod az évszakkal, a hangulatoddal összhangban, de választhatsz olyat is amely, minden igényednek megfelelő folyamatos darabja lesz otthonodnak. Nagyon esztétikus, dekoratív és nem mellesleg, védelmet ad az ágynak a porosodással szemben.

Ez az ágytakaró nagyon kifinomult, elegáns külsővel rendlelkezik, mely szobádat is azzá teszi. Nagyon finom lágy pasztell színű, az arany mintáját szürke görög minta veszi körbe így teszi egyedivé ezt a csodálatosan szép előkelő ágytakarót, amellyel igazán kivételes hatás érhető el. Nagyon praktikus kétoldalas megoldású, lekerített vég jellemzi, amely finomítja külsejét. Anyaga nem gyűrődő, finom kis puha, mégis vastag lágy esésű. Nagyon jó érzés ráülni, simogató érzést kölcsönöz kényelmes anyaga. Kiváló minőségű, hogy minél tovább élvezhesd ezt a gyönyörű ágytakarót.

Csempéssz te is hálószobádba egy kis eleganciát, ízléses stílust és hidd el meghatározó darabja lesz a szobádnak, megadja az otthon színvonalát. Megszépíti környezeted.

Könnyű a tisztítása, alacsony hőfokon mosható, vasalást nem igényel. Színtartó, formatartó és hosszan megőrzi minőségét. Különböző méretekben rendelhető, 170 x 200cm-es, 170 x 240cm-es 200 x 240cm-es, 240 x 240 cm-es, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt.

Bátran válaszd ezt az impozáns, festői ágytakarót, megvan benne minden, amire vágysz, igényessé, kényelmessé varázsolja a helyiséget.Ajánlom francia ágyakra, heverőkre, szépen körbeöleli az ágyat, szinte öltöztet.