Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hogyan válasszunk pamutágyneműt? Tippek tanácsok

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:59

Hogyan válasszunk pamut-ágyneműt?

Mert egy jól kiválasztott pamutágyneművel, nem csak szebbé teszed a hálószobádat, hanem az alvással eltöltött órák száma is igazán értékes lesz számodra.

Csaknem életünk egyharmadát alvással töltjük el, és ahhoz, hogy az alvás valóban kipihentté tegyen, nyugodt, mély alvásra van szükségünk. Megalapozhatjuk egy jól kiválasztott pamutágyneművel és ehhez hozzájárulhatunk úgy is, hogy a hálószobánkat az esti lefekvés előtt jól kiszellőztetjük. Az ideális szobahőmérséklet alváshoz 18-20 celsius fok, körülbelül 50 %-os páratartalommal.

 


Ha kicsit nehezebb az elalvás
, vizsgáljuk meg, nincs-e sok világító fényforrás a hálószobánkba. Elektromos tárgyak, melyek fényt bocsátanak ki, zavaróan hatnak, amikor már tényleg a pihenésé kellene, hogy legyen a főszerep. Ha lehet, távolítsuk el ezeket a hálószobánkból. Nyáron pedig érdemes egy jó sötétítőt beszerezni, amit harmóniába hozhatunk akár a pamutágynemünkkel, ha nem akarunk a hajnali fénysugarakkal felkelni.


És semmiképpen ne vigyünk be a hálószobánkba olyan tárgyat, ami esetleg a napi megoldandó problémára, vagy feladatokra emlékeztet. Ilyenkor már, csendesítsük le az elménket, zárjuk ki a zavaró tényezőket.Gondolatainkat tereljük egy pozitívabb mederbe, miközben ellazulva magunkra húzzuk a finom ágyneműnket.


Ezekkel az egyszerű lépésekkel, és egy jó minőségű pamutágynemű kiválasztásával biztos, hogy elősegítjük a pihentető és nyugodt alvást.

Éjszaka ugyanis a szervezetünk akár egy fél liter vizet is veszít, így egy jó pamutágyneműnek ezt a mennyiséget kell beszívnia és elpárologtatnia.


A szepagynemu.hu webáruházunkban sokféle pamutágyneműből válogathatsz. Vannak a kétszínű változatok, melyek élénk színűkkel teszik majd különlegessé hálószobádat. A narancs-citrom színű ágyneművel derűt, vidámságot viszel szobádba. A világos és sötétkék színkombinációval harmóniát, nyugalmat teremtesz. Egy gyönyörű bordó-rózsaszín ágynemű pedig tényleg dinamizmussal tölt fel.


Válaszd bármelyiket, szeretni fogod őket. Jó minőségűek, színtartóak. Kétszínű pamutágynemű változatainkból választhatsz 3 részest, 6 részest, amelyben két kis párna, két nagy párna, egy lepedő, és egy dupla paplan huzat található, illetve a 7 részest. Ebben a garnitúrában található két kis párna 50x40 cm-es, két nagy párna 90x70 cm, két paplan 140x220 cm, és egy lepedő, amely 240x220 cm.

Mintás, kockás, virágos pamutágyneműkből is válogathatsz, melyek szintén 3, 6, illetve 7 részes garnitúrákban kaphatóak. Egy gyönyörű sárga margarétás, vagy színes levél mintázatú, esetleg egy sokszínű csíkos bármelyike üde színfolt lehet ágyadon.

Gyermek pamutágynemű kínálatunkban akár a foci drukker kisfiúknak, akár a hercegnő rajongó kislányoknak tudunk kedvezni. Nézd meg akciós kínálatunkat a szepagynemu.hu webáruházunkban.