Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kinek ajánlható a kék ágynemű?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:15

Kinek ajánlható a kék ágynemű?

„Kék az Ég és Zöld a Fű…” hangzik a dallam, zenés ágynemű? :)

A színek érzelmeket és érzéseket is kifejez. A kék színről a végtelen ég  és a tenger és nagy vizek jutnak eszünkbe. A kék szín tisztaságot a levegő ízét is adja,a kék szín az egységet is szimbolizálja.



Kinek is ajánom a kék színű ágyneműhuzat garnitúrát? Elsősorban Férfiak-, fiúk számára javaslom, ők azok akik a határozott színeket és mintákat választják elsősorban. Persze a Hölgyek között is előfordul aki szereti ka kék színű ágynemű garnitúrákat. Nagyon különleges a kék ágynemű garnitúrák között a világoskék és fehér változat, is ő már egy tavaszi hangulatot visz a hálózobába.


A sötétkék és krém színű ágynemű garnitúra is nagyon keresett színösszeállítás. Ő komolyságot és eleganciát visz egy férfi hálószobájába. A kék pamut ágyneműhuzat garnitúráknak , kellemes tapintású közép-vastag puha anyaguk van.  Ezek az ágyneműk kétféle változatban is megtalálhatóak, gombos-, és zipp-záros változatban.

Azok számára akik szeretik az Óceánt, javaslom a delfines flanel kék színű ágyneműhuzat garnitúráinkat. Akár gyerekek számára is kiváló karácsonyi ajándék lehet ez a fajta kék színű ágyneműhuzat garnitúra. A kék flanel ágyneműhuzatok nagyon jó kis vastagok, puhák és melegek. Nagyon jó érzés egy hideg téli nap után belebújni. A téli hónapokra javaslom őket. A kék szín a telet is tükrözi. Különböző kék színű ágyneműhuzataink vannak, melyek fehér csillagos és holdacskás mintázatúak. Ezekek  a paumut ágyneműinket  minden korosztály számára javaslom. Feldobja a hálozoba hangulatát.

A kék a szabadság színe is, van olyan lovas mintázaú kék ágynemű garnitúra, amely olyan érzést ad  át Számodra mintha a nagy kékben vágtatnál egy gyönyörű fehér paripán. Ajándékozz családodban kék színű., vagy vagy kék mintás pamut-, flanel ágyneműhuzat garnitúrát!