Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A kislányoknak tetszeni fog a rózsaszín takaró

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 10:18
A kislányoknak tetszeni fog a rózsaszín takaró
 
A közhiedelemmel ellentétben a gyerekek számára egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruháik és tárgyaik vannak.
Igenis a kicsiket is tudja egy bizonyos kor után zavarni, ha nem tetszik nekik valaminek az árnyalata vagy a mintája, ezért a szülőknek ügyelniük kell rá, hogy lehetőleg szép takarót vegyenek. A kislányok például biztosan könnyebben elaltathatóak este, ha egy gyönyörű, rózsaszín pléddel letakart ágyba kell befeküdniük.
 

 
Így igazi királylánynak érezhetik magukat a kicsik, tehát érdemes beszerezni egy jó minőségű mikroszálas takarót. A szobának akkor lesz igazán jó az összhatása, ha más rózsaszín berendezési tárgy is van a helyiségben, hiszen így igazán lányos lesz az összhatás.

További előnyt jelent egyébként a takaró tekintetében, hogy mind a két oldala 
rózsaszínű, tehát a vásárlóknak nem kell azzal szembesülniük, hogy csak az egyik oldala festett az árunak. A puha rózsaszín pléd jól melegíteni a kislányokat, tehát a lurkók télen sem fognak fázni a takarónak köszönhetően.

Akár a szobában lévő fotelhoz vagy kanapéhoz is el lehet helyezni egy simogatóan 
bársonyos plédet, hogy a kicsiknek akkor is legyen alkalmuk betakarózni, amikor éppen nem az ágyukban tartózkodnak, hanem játszanak vagy rajzfilmet néznek.

Ha a rózsaszín termék éppen 
nincsen használatban, akkor nyugodtan össze lehet göngyölni és félre lehet rakni, hiszen a pléd szerencsére egyáltalán nem foglal sok helyet. Akkor sincs azonban baj, ha a takaró folyamatos igénybevételnek van kitéve, mert a kiváló minőségnek köszönhetően egyáltalán nem bolyhosodik.