Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A kiváló nedvszívó törölközőkből hogyan válassz

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 10:44
A kiváló nedvszívó törölköző
 
Neked számít a minőség, az egészség és a praktika? Most a frottír törölközőink minden egyben biztosítanak minden igényes vásárlónknak!
Egészséges: Nagyon fontos egészségügyi szempont a tisztálkodás, a megfelelő közérzet és egészég szempontjából. Érdemes olyan törölközőt választanunk, melynek nagyon jó nedvszívó képessége van, hiszen, zuhanyzás, fürdés vagy strandolás közben rengeteg olyan anyag oldódik fel bőrünkön, vagy bőrünk közelében mely káros lehet bőrünk egészségére.

 
Egy frottír törölköző nagyon előnyös választás minden szempontból. Minden olyan anyagot mely káros lehet bőrünkre, egy jó minőségű 
frottír törölköző magába szívva távolítja el testünk külső felületének felszínéről.

Amikor olyan helyen vagyunk ahol, más személyek is egy vízközegben tartózkodnak velünk, például 
strand, élményfürdő vagy akár tengerpart, nagyon fontos hogy alaposan megtörölközzünk, hiszen rengeteg méreganyag távozik, ázik ki egy ember testéből víz hatására a bőrön keresztül.

Egy ilyen frottír törölköző nagyszerű segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, mivel minden olyan oda nem illő anyagot eltávolít, mely befolyásolja szervezetünk megfelelő működését. Praktikus: Nagyon nagy előnye egy frottír törölközőnek, hogy mikro szálas összetételének köszönhetően, sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos pamuttörölköző. Egy ugyanolyan méretű és vastagságú frottír és pamuttörölköző összehajtott mérete között nagy különbség van a frottír törölköző javára.

Ez nem lehet elhanyagolható szempont egy utazásnál, 
amikor a bőröndünkbe pakoljuk dolgainkat. Mindig egy külön hely kell a tisztasági csomag elhelyezésének, hiszen a törölköző a papucs a fogkefe és a fogkrém nem fér be a többi ruha közé.
 
Spórolj helyet egy frottír törölközővel, hiszen mikro szálai sokkal közelebb tudnak kerülni egymáshoz, mint egy hagyományos törölközőnél.Egy frottír törölköző esetében nem kell aggódnod a hamar elhasználódástól hiszen, kiváló 21. századi technikával elkészített összetétele megakadályozza az anyag bomlását és hosszú ideig élvezhetitek egy ilyen kimagasló minőségű frottír törölköző nyújtotta előnyöket.