Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kockás és csíkos flanel ágyneműhuzat télre!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.12.06 12:35
Kockás és csíkos flanel ágyneműhuzat télre!

Jól jönne egy stílusos és meleg flanel ágyneműhuzat a télre? Nézd meg limitált ágynemű garnitúráinkat és a legszebb álmokban lesz részed!

 

 

 

 

 

A téli hideg hónapok sokunkat megviselnek. Lehet, hogy gyakrabban előfordul, hogy lehangoltak vagyunk ilyenkor. Egy finom, puha és meleg flanel ágyneműhuzat azonban felvidíthat. A szürke mindennapok során fontos, hogy kizökkentsük magunkat valamivel, ami jobb kedvre derít. Mit szólnál egy stílusos mintájú és fantasztikus puhaságú, meleg flanel ágyneműhuzat garnitúrához?

A hálószobád maga lesz a mennyország, ha választasz egy szép kockás, vagy csíkos flanel ágyneműt. Mindenkinek jó választás, a család minden tagját meglepheted vele karácsonyra.

Karácsonyra flanel ágyneműhuzat?

Nem is rossz ötlet, igaz? Webáruházunkban megtalálod a 3 részes, a 6 részes és a 7 részes garnitúrát is belőle. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ideálisak ezek a szép és meleg flanel ágyneműhuzatok. Felmelegítenek esténként, amikor aludni térünk és kellemesen álomba ringatnak. A puha flanel anyag, sűrű szövésének köszönhetően tökéletesen megtartja a hőt a paplan alatt, ezért nem fázunk alatta. Keresd meg a legszebb színt és a stílusos csíkos, vagy kockás mintát és szerezz vele örömet szeretteidnek.

Stílusos csíkos és kockás, meleg flanel ágyneműhuzatok az egész családnak.

Ha szeretnéd, hogy hálószobád hangulata stílusos megjelenéssel büszkélkedhessen, válaszd a szürke, bézs és kék árnyalatokat. Ezek minden bútorhoz és tapétához illenek gyermekek, nők és férfiak részére is. Gyerekszobába és felnőttek szobájába is szép lesz egy stílusos színű és unisex mintájú flanel ágynemű