Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

3 részes krepp ágynemű garnitúra

Ingyenes szállítás!

3 részes krepp ágyneműhuzatot keresel? Jó helyen jársz.

A kényelem, a praktikum és a kiváló minőség kedvelőinek ajánljuk a krepp ágyneműt. Sokan szeretik a krepp anyagot, mert a vasalásmentes, könnyen száradó, jól szellőző krepp ágyneműhuzattal könnyebb az élet, pihentetőbb az alvás, stílusosabb a hálószoba. Női, férfi és gyermek minták egy helyen.

A krepp ágyneműink többsége kevert szálas pamut krepp anyagból készül, ami azt jelenti, hogy 80% pamut, 20% poliészter az összetevő. A poliésztertől nem kell félni és viszolyogni. A textilipar egyik legnépszerűbb anyaga ez. Ellenálló, jó kopásállóságú, jól mosható, nagyon hálás anyag. A pamuttal vegyítve pedig tökéletes párost alkot. A kevert szálas pamut-krepp ágyneműhuzat a szállodák, hotelek legnépszerűbb textilje az ágyakon. Kedvelt még kollégiumok, diákszállók részére is.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

A 3 részes krepp ágyneműhuzat részei: 1 db paplanhuzat (140 x 200 cm) 1 db párnahuzat (70 x 90 cm) 1 db kispárnahuzat (40 x 50 cm). Szép álmokat!

Tovább
Anyaga
Szín
Minta
Termékkód

Vasalás nélküli, 3 részes krepp ágyneműhuzat nagy színválasztékban.
 

Ha szeretnéd magad megfelelően kipihenni, akkor kezdd az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű krepp ágyneműhuzat megválasztása. A 3 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra része 1 db kispárnahuzat, 1 db nagypárnahuzat, és 1 db paplanhuzat. Ezek teljesen ideálisak az egyszemélyes ágyakhoz, de természetesen franciaágyhoz is alkalmas.

Szerezz be egy 3 részes krepp ágyneműhuzat garnitúrát és élvezd a pihentető alvást! Használd ki, hogy nem csak jókat fogsz benne aludni, de még hálószobádat is dekoratívvá, dizájnossá teheted! Tisztán tartásánál célszerű figyelembe venni, hogy a mosási hőfok ne legyen 40 foknál melegebb, mert az roncsolhatja az anyagot. Viszont a háziasszonyok nagy örömére, nem kell vasalni a krepp ágyneműhuzatot.

Biztosan megtalálod a kedvedre valót, hiszen webáruházunkban sokféle 3 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra található. Bármelyik korosztály számára ideális választás. Legyen szó egy mintásabb, vagy egy visszafogottabb, egyszínű ágyneműhuzat garnitúráról. Válaszd ki, és használd! Így álmod még szebb lesz, hiszen egy kényelmes krepp ágyneműhuzat garnitúrában hajtod álomra a fejedet. Mutasd meg egyéniségedet, hiszen mindegyik divatos és stílusos!

Tovább