Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

7 részes krepp ágynemű garnitúra

Ingyenes szállítás!

Kétszemélyes, 7 részes, magyar szabványméretű krepp ágyneműhuzat garnitúrák

A 7 részes krepp ágyneműhuzat ideális a franciaágyakra, vagy pedig 2 db egyszemélyes ágyra is megosztható. Miből áll? 2 db paplanhuzat (140 x 200 cm) 2 db nagypárnahuzat (70 x 90 cm) 2 db kispárnahuzat (40 x 50 cm) és 1 db lepedő (200 x 220 cm).

Mitől olyan jó a krepp ágynemű? Mert speciális, gyűrt anyagát nem kell, sőt nem is szabad vasalni. 30-40 fokon mosva, (kifordított állapotban és begombolva) sokáig színtartó marad. Meg fogsz lepődni, hogy milyen hamar megszárad, s már húzhatod is vissza az illatos, friss ágyneműhuzatot a takaróra és párnákra. Olyan kedves, szép minták vannak, hogy nehéz lesz a választás, ezt már tudjuk magunkról. Tavaszi, nyári virágminta, kockák, csíkok, állatok, de kétszínű krepp ágynemű is van kínálatunkban, hogy minden stílusnak megfelelhessünk.

Megválaszolatlan kérdésed van? Nyugodtan tedd fel nekünk telefonon, a 06305092418-as telefonszámon, vagy az info@szepagynemu.hu e-mail címen.

Tovább
Garnitúra
Szín
Minta

7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra nagy választékban.
 

Ha szeretnéd magad megfelelően kipihenni, akkor kezdd az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű krepp ágyneműhuzat megválasztása. A 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra része 2 db kispárnahuzat, 2 db nagypárnahuzat, és 2 db paplanhuzat és 1 nagy méretű lepedő. A lepedő színe megegyezik az ágyneműhuzat garnitúrán található színvilággal. Ez a 7 részes ágyneműhuzat garnitúra teljesen ideális franciaágyad esztétikus letakarásához.

Szerezz be egy 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúrát és élvezd a pihentető alvást! Használd ki, hogy nem csak jókat fogsz benne aludni, de még hálószobádat is dekoratívvá, dizájnossá teheted! Tisztán tartásánál ügyelj rá, hogy a mosási hőfok ne legyen 40 foknál melegebb, mert az roncsolhatja az anyagot.

Viszont van egy jó hírem azon hölgyek számára, akiknek a vasalás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaik közé. Ugyanis a krepp ágyneműhuzatot nem kell vasalni. Ezzel sok időt megspórolhatsz, amit kellemesebben tölthetsz el. Ha még lenne kérdésed a krepp ágyneműhuzattal kapcsolatosan, vedd fel nyugodtan a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal! Nagyszerű választás lesz, nem fog csalódást okozni, hiszen kellemesen puha ágyneműhuzatban térhetsz nyugovóra.

Tovább