7 részes krepp ágynemű garnitúra

Könnyen kezelhető, vasalásmentes, könnyen száradó ágyneműt szeretnél? 7 részes krepp ágyneműink pont ilyenek. Kétszemélyes garnitúra, 2 db paplanhuzattal, 2 db nagypárna huzattal, 2 db kispárna huzattal és 1 db lepedővel a legkényelmesebb alvásban lesz részed vele. Csodálatos, mindig megújuló minták várnak Rád!

Nézet:
Sorrend:

7 részes krepp ágyneműhuzatok nagy választékban
 

Ha szeretnéd magad megfelelően kipihenni, akkor kezdd az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű krepp ágyneműhuzat megválasztása. A 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra része 2 db kispárnahuzat, 2 db nagypárnahuzat, és 2 db paplanhuzat és 1 nagy méretű lepedő. A lepedő színe megegyezik az ágyneműhuzat garnitúrán található színvilággal. Ez a 7 részes ágyneműhuzat garnitúra teljesen ideális franciaágyad esztétikus letakarásához.

Szerezz be egy 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúrát és élvezd a pihentető alvást! Használd ki, hogy nem csak jókat fogsz benne aludni, de még hálószobádat is dekoratívvá, dizájnossá teheted! Tisztán tartásánál ügyelj rá, hogy a mosási hőfok ne legyen 40 foknál melegebb, mert az roncsolhatja az anyagot.

Viszont van egy jó hírem azon hölgyek számára, akiknek a vasalás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaik közé. Ugyanis a krepp ágyneműhuzatot nem kell vasalni. Ezzel sok időt megspórolhatsz, amit kellemesebben tölthetsz el. Ha még lenne kérdésed a krepp ágyneműhuzattal kapcsolatosan, vedd fel nyugodtan a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal! Nagyszerű választás lesz, nem fog csalódást okozni, hiszen kellemesen puha ágyneműhuzatban térhetsz nyugovóra.