Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

7 részes krepp ágynemű garnitúra

Ingyenes szállítás!

Kétszemélyes, 7 részes, magyar szabványméretű krepp ágyneműhuzat garnitúrák

A 7 részes krepp ágyneműhuzat ideális a franciaágyakra, vagy pedig 2 db egyszemélyes ágyra is megosztható. Miből áll? 2 db paplanhuzat (140 x 200 cm) 2 db nagypárnahuzat (70 x 90 cm) 2 db kispárnahuzat (40 x 50 cm) és 1 db lepedő (200 x 220 cm).

Mitől olyan jó a krepp ágynemű? Mert speciális, gyűrt anyagát nem kell, sőt nem is szabad vasalni. 30-40 fokon mosva, (kifordított állapotban és begombolva) sokáig színtartó marad. Meg fogsz lepődni, hogy milyen hamar megszárad, s már húzhatod is vissza az illatos, friss ágyneműhuzatot a takaróra és párnákra. Olyan kedves, szép minták vannak, hogy nehéz lesz a választás, ezt már tudjuk magunkról. Tavaszi, nyári virágminta, kockák, csíkok, állatok, de kétszínű krepp ágynemű is van kínálatunkban, hogy minden stílusnak megfelelhessünk.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Megválaszolatlan kérdésed van? Nyugodtan tedd fel nekünk telefonon, a 06305092418-as telefonszámon, vagy az info@szepagynemu.hu e-mail címen.

Tovább
Szín
Minta
Termékkód

7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra nagy választékban.
 

Ha szeretnéd magad megfelelően kipihenni, akkor kezdd az alapoknál. Ehhez fontos a jó minőségű krepp ágyneműhuzat megválasztása. A 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúra része 2 db kispárnahuzat, 2 db nagypárnahuzat, és 2 db paplanhuzat és 1 nagy méretű lepedő. A lepedő színe megegyezik az ágyneműhuzat garnitúrán található színvilággal. Ez a 7 részes ágyneműhuzat garnitúra teljesen ideális franciaágyad esztétikus letakarásához.

Szerezz be egy 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúrát és élvezd a pihentető alvást! Használd ki, hogy nem csak jókat fogsz benne aludni, de még hálószobádat is dekoratívvá, dizájnossá teheted! Tisztán tartásánál ügyelj rá, hogy a mosási hőfok ne legyen 40 foknál melegebb, mert az roncsolhatja az anyagot.

Viszont van egy jó hírem azon hölgyek számára, akiknek a vasalás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaik közé. Ugyanis a krepp ágyneműhuzatot nem kell vasalni. Ezzel sok időt megspórolhatsz, amit kellemesebben tölthetsz el. Ha még lenne kérdésed a krepp ágyneműhuzattal kapcsolatosan, vedd fel nyugodtan a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal! Nagyszerű választás lesz, nem fog csalódást okozni, hiszen kellemesen puha ágyneműhuzatban térhetsz nyugovóra.

Tovább