Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hogyan válasszunk krepp ágyneműhuzatot?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.05.05 10:37
Hogyan válasszunk krepp ágyneműhuzatot?

Segítség a legjobb krepp ágynemű kiválasztáshoz

Az ágynemű kiválasztásánál is több szempontot kell figyelembe venni, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk magunknak, családunknak. Az ágyneműknek több típusa létezik, egészen a selyemtől a szaténig.

Ez a rengeteg típusú textília, ami manapság létezik, a kényelmet ugyan megkönnyíti, de a választást a számunkra kevésbé. Hogy mégsem legyen olyan nehéz hoztunk egy kis ismertetőt, amiben főképp a Krepp ágyneműhuzattal fogunk foglalkozni. Nézzük meg magát az anyagot és azt, hogy miként lesz ez hasznos ágyneműként.

Létezik úgynevezett kérges, hólyagos vagy fodros krepp. A krepp egy nagyon különleges nyomási eljárással készül, amivel maximálisan elérik azt a hatást, hogy a felülete kellően fodros és krepphatású lesz.  Ennek köszönhetően készül belőle első osztályú ágynemű, mintázatától függően, amiről még lesz szó.

Kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek melyek közül az egyik, hogy a Krepp ágyneműhuzatok 100% pamutból készülnek. Mint ismeretes ezek a szövetek egy különleges eljárás alá kerülnek, hogy a krepphatást megkapjuk. Ez az egyik legnépszerűbb anyag. Kiválóan kezelhető, időtálló, selymes és puha tapintású amellett, hogy bőrbarát. Másik jó tulajdonságuk, hogy jó formamegtartók. Nevéből adódóan formához igazodik. Ágyneműk esetében ez egy nagyon hálás szempont. Tisztításuk, mosásuk könnyű, gyors és egyszerű, vasalást nem igényelnek, színüket megtartják, ezáltal tényleg jól kezelhetőek. A nálunk kapható Krepp ágyneműk közül, mint például a népszerű Imone 7 részes krepp ágynemű garnitúránk, amely csak 1 a választható krepp ágyneműk közül, melyek mind 3, 6 és 7 részes kivitelben kaphatóak. Természetesen az, hogy milyen helyiségbe szeretné fontos. Az ágyneműk mintázata alapján könnyedén eligazodik és megtalálja a megfelelőt. Ennek alapján mind férfi, mind női, mind komplex családi igényeknek megfelelő ágyneműt talál. Nézzünk meg ezek közül is 1-2 népszerűbb típust. Az Árnika 7 részes krepp ágyneműt tudjuk ajánlani minden hölgynek. Egy igazán egyszerű, de nyugtató mintázattal rendelkezik. Ugyanez 6 és 3 részesben is kapható. Ám minden ízlés, egyéni ízlés kérdése. Itt van például a családbarát Pelikán Krepp ágyneműhuzat garnitúra, amit nagy örömmel ajánlunk minden családnak.

Nyugodtan nézzen szét webáruházunkban és válasszon önnek vagy családjának olyan krepp ágyneműhuzatot, amely megfelel önnek mind garnitúra mind mintázat alapján. Tulajdonságai alapján első osztályú anyagból készült ágyneműgarnitúrákról van szó.