Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Vadiúj, fantasztikus virágmintás krepp ágyneműhuzat garnitúrák bevezető áron!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.08.05 11:29
Vadiúj, fantasztikus virágmintás krepp ágyneműhuzat garnitúrák bevezető áron!

Fantasztikus, gyönyörű krepp ágyneműhuzat garnitúra, bevezető áron. 3 részes és 7 részes garnitúrák, az egész család számára. 

 

Miért jó választás a krepp anyagú ágyneműhuzat?

A krepp ágyneműhuzat garnitúrák előnye, hogy vasalást nem igényelnek, sőt, kifejezetten tilos őket vasalni. A gyűrt, redőzött anyag pihe-puha és bőrbarát, jó érzés betakarózni vele.

Legújabb kollekciónk olyan csodaszép mintájú krepp ágynemű szetteket tartalmaz, mely minden hölgyet levesz a lábáról. A pillangók, a margaréták, a réti virágok, a mesés színek harmóniája költözik a hálószobákba velük. 

Új kollekciójú krepp ágyneműhuzataink mind gombos záródásúak, szép szegésűek, igényesen megvarrt anyagúak. Elérhetőek 3 részes, illetve 7 személyes változatban is. Akik egyedül alszanak, ajánljuk a 3 részes, egyszemélyes ágyneműt, de a 7 részest is, mely tartalmaz egy lepedőt is. A 7 részes garnitúra gondoskodik a pótágyneműről, ha mosásra száműzzük azt, amiben éppen aludtunk.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúránk alkalmasak azoknak is, akik nem egyedül, hanem társukkal alszanak. A nagyméretű, 200 x 220 cm-es krepp lepedő ideális a franciaágyra is. A 2 db paplanhuzat, 2 db nagypárna huzat és 2 db kispárna huzat pedig kényelmes alvást biztosít két személynek.

Miért válassz krepp ágyneműt?

  • Egyrészt azért, mert az új kollekcióban megtalálhatóak a legszebb virágos minták. Bájos, lenyűgöző kedvesség árad az ágyról, ha ilyen szép krepp ágynemű borítja.
  • Másrészt azért jó választás, mert kevert szálas anyaga (80% pamut, 20% poliészter) bőrbarát. Nem viszket tőle bőrünk még a legmelegebb éjszakákon sem. Jó érzés betakarózni egy krepp takaróval és fejünket ilyen párnára hajtani is fantasztikus. Pihentetően alszunk a krepp ágyneműben, a legnagyobb nyugalomban.
  • Továbbá azért is ajánljuk, mert mosása, tisztítása nagyon egyszerű. Mosógépben 30-40 Celsius fokon mosva színét tökéletesen megtartja, aztán pedig nagyon-nagyon hamar megszárad. Annyi a dolgunk, hogy szépen teregessük ki, gyűrődésmentesen.
  • Ezek a krepp ágyneműhuzatok ajándéknak is zseniálisak. Ki ne szeretne egy szép, minőségi, bűbájos és praktikus ajándékot kapni? Egy szép ágyneműhuzatot, amit sok-sok éven keresztül használhat, melyben szépeket álmodhat, és arra gondolhat, akitől azt a kedves ajándékot kapta.

Válasszon egy szép krepp ágyneműt és tapasztalja meg a könnyed ágynemű tisztítást, ágyneműhuzat cserét és persze a szép álmokat!

A gyönyörű, új krepp ágyneműhuzatok 7 részes garnitúráit az alábbi linkeken találja:

Babarózsa
Jonny
Flamina
Panni
Rajmunda