Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hogyan válasszunk leopárd mintás pléd-ágytakarót

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:10

Leopárd mintás pléd-ágytakaró mely szépen öltözteti ágyad

A lakástextíliák, képesek otthonodat újjá varázsolni, frissességet és egy teljesen más környezetet képesek adni a lakásodnak.

 

Az ágytakaró is egy ilyen lakástextília, mely képes feldobni az unalmasnak ítélt helyiséget. Funkciója viszont itt nem merül ki, hisz az ágytakaróval óvhatjuk, tisztán tarthatjuk és eltakarhatjuk vele az ágyneműt és nem mellesleg kényelmet biztosít számunkra.Dekorálás szempontjából, tökéletes harmóniát lehet megteremteni, ha a lakás bútoraihoz megfelelő ágytakarót választunk. Egyszerre lezárja és kiegészíti a helyiséget. Ezáltal környezetünket sokkal otthonosabbá tehetjük.


Ezzel a pihe-puha pléd- ágytakaróval igazán feldobhatjuk az otthonunk hangulatát és a sajátunkat is egyben. Leopárd mintája egy kis vadságot visz életedbe. Az ágytakaró barna színe egyszerre élénkít fel és nyugtat meg. A természetet sugározza, ahogy mintája is. A leopárd egy nagyon kiegyensúlyozott, magabiztos állat. Mindenki felett érzi magát és viselkedésével is ezt sugallja. Költöztesd be magadhoz ezt az érzést, ha őt választod, a vadság nem marad el. Színe miatt rendkívül sok bútorral kombinálható ezért is örök klasszikus szín a barna.

Anyagát tekintve a puhasága valami elképesztő. Simogató érzést kölcsönöz, amikor belebújsz, hisz plédnek és ágytakarónak is maximálisan megállja a helyét. Nagyon finom melegséget áraszt, vastag anyaga. Kellemes tapintású, kiváló minőségű, kényelmes pléd-ágytakaró.

Mindenkinek merem ajánlani, tökéletes kiegészítője lesz otthonodnak ágytakaróként és plédként egyaránt.