Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Gyerek gumislepedő a gyerekek nagy kedvence

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:12

Gyerek gumis-lepedő a gyerekek nagy kedvence

100% pamut gyeremek gumis lepedő 4 színben, kisfiúknak, kislányoknak egyaránt ;)

Minden szülőnek a legfontosabb az hogy gyermekének a legjobbat adja. Így hát a pihenéséhez a legjobb matracot, baba-plédet, ágyneműt , ágyneműhuzatot és lepedőt igyekszik megvásárolni. Egy kisbaba nagyon sokat alszik még eleinte az elő hónapjaiban, ezért a matracára a legjobb minőségű 100% pamut gumis lepedőt ajánlom.


A legkisebb gyerek gumis lepedők 70 x 140 cm-es méretben választhatók, különböző alapszínekben és mintákban. Kisfiúk számára halvány-kék alapszínnel és macis mintával-, illetve van olyan semleges színösszeállítás is mely fiúk-, és lányok számára javasolt: Pl. Halvány szürke alapon sötétebb szürke baba-tappancs mintával.

A gyerek gumis lepedőink 100% pamut anyagból készültek, szélébe varrva gumival mely rögzíthető a kiságyban lévő matrachoz, szép eldolgozással. Speciális a sarok alakítása, így könnyen illeszkedik a matrac széleihez.

A gyerek gumis lepedőink vastagsága az átlagosnál magasabb, hosszú élettartamú. Mosható 30 fokon és vasalást nem igényel, színtartó, és nem bolyhosodik. Lányos és fiús gyerekszobákba a színek és minták kitűnően illeszkednek, nagyon mutatósak egy-egy babaágyban.

Válassz kicsi fiad számára a Szundus 100% pamut gumis gyerek lepedőt, hogy álmai még valóságosabbak legyenek. Pihenését tedd még nyugodtabbá és kényelmesebbé.

Mesés éjszakát Kívánunk!