Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Minőségi gumis- és vászon lepedő: a jó alvás alapja!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.07.20 13:21
Minőségi gumis- és vászon lepedő: a jó alvás alapja!

Kiváló minőségű, elasztikus gumis- és hagyományos vászon lepedő rendelés a szép ágynemű webshopból. Rendeld meg tőlünk új lepedőd, mert a legjobb minőséget nyújtjuk vásárlóink számára.

Pamut gumis lepedők különböző méretekben. Egyszemélyes ágyra, egyszemélyes matracra 100 x 200 cm-es gumis lepedő méretet válassz.

 A gumis lepedő miért jó? Remek találmány, mert nem csúszkál el alólad és reggel is az ágyon találod, magad alatt. Aki éjszaka sokat ficereg, mocorog, forgolódik, neki gumis lepedőt ajánljunk. A gumis lepedő a matrac négy sarkán és a szélein rögzítendő. A gumis lepedő, a szélein gumival szegélyezett, hogy a matrac alá tudjon idomulni és fixen ott is maradjon. Gyermekek ágyára is erősen ajánlott, hiszen ők a felnőtteknél jóval többet izegnek-mozognak éjszakánként. A gumis lepedők kényelmesek és nagyon praktikusak. 100% pamut anyagból készülnek, ezáltal bőrbarát és nem izzasztó tulajdonságú. Elasztikus anyaga szépen idomul minden matracra, legyen az vastagabb, vagy vékonyabb. A lepedő eltakarja a matrac oldalát is, így esztétikus és harmonikus képet ad.

A gumis lepedő további praktikus tulajdonságai még: nem nyúlik ki, nem megy össze és nem bolyhosodik. Könnyen szárad és vasalást nem igényel, kiváló minőségű anyagának köszönhetően. Széles méretkínálatban rendelhető, a 100 x 200 cm-estől egészen a 200 x 220 cm-es méretig. Beszerezheted gyermekeknek is, 70 x 140 cm-es méretben. Rózsaszín vagy kék színben, gondolva a kislányokra és kisfiúkra egyaránt. 

A hagyományos pamut lepedőt francia ágyra, kihúzható kanapéra, szállásadóknak ajánljuk, a gumis lepedők helyett.

A színes lepedők moshatósága 40-60 fokon történhet, míg a fehér lepedőt akár 90 fokon is bátran moshatjuk.

Lepedők különböző színekben: üde narancssárga, nyugtató zöld, tüzes bordó, tiszta fehér, fiús kék, pozsgás nőies rózsaszín, meleg barna, mindenhez illő bézs. Válassz az ágyneműhöz, ágyneműhuzathoz harmonizáló színvilágú lepedőt, így hálószobád pihentető, ellazító és nyugtató helyszín lesz, ahol minden fáradtságot és stresszt letehetsz, ami a nap folyamán rád telepedett.

A lepedő éppoly fontos kelléke a nyugodt alvásunknak, mint egy kényelmes, puha párna. Egy kiváló minőségű anyagból készült hagyományos vászon lepedő, vagy gumis lepedő biztosíthatja a pihentető alvást. Mindenki eldöntheti, hogy melyik lepedőfajta az előnyösebb számára. Egy biztos! A szép ágynemű webshop biztosítja mindkét típust, mert számunkra a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb!