Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért a Paw Patrol ágyneműhuzat? Gyerekek nagy kedvence

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:40

A Disney újra egy nagyon kedves szeretnivaló mesefilmet készített, amikor megalkotta a Paw Patrolt és ez a mese köszön vissza erről a Mancs őrjáratos ágynemű garnitúráról.

Az ágyneműhuzat anyaga: természetes pamut, színei grafikája pedig olyan eleven amilyen a kisgyerekek gondolkodása és képzelőereje. Nagyon élethűen ábrázolódnak ki a Mancs Őrjárat szereplői az ágynemű anyagán. Ez által pedig, lehetővé válik a gyermekeink számára, hogy teljes valójukban átéljék a szeretett mese történetét az ágynemű garnitúrán, és természetesen bele tudják képzelni magukat, mint egy kis hős. Ezért el kell ismernünk és el kell fogadnunk, hogy ez a Paw Patrol Mancs őrjáratos ágyneműhuzat nem csak egy használati tárgyat képez, hanem egy élményt és egy pozitív gondolkodást serkentő mesés használatra az ágynemű. Maga a pozitív gondolkodás nem minden esetben jön magától, de kialakítható és fejleszthető a gyerekeknél, ha megfelelő motivációs történeteket hallanak, illetve  látnak mint például ez a mancs őrjáratos mese az ágyneműhuzat garnitúrán és a mesét ábrázoló ágynemű ami eszükbe juttatja a mesét.Miról is szól ez a mese? Mire tanítja a gyerekeket, de főként a kisfiukat? Mi fog eszünkbe jutni erről az ágyneműról?

A mesében egy kisfiú a főszereplő és 5 kiskutya. Az ágyneműhuzat garnitúrán is a kisfiú nagyon bátor, sokat olvashat és tanulhat, mert sok mindenhez ért és minden szituációbana otthonosan mozog, magabiztos és mindig leküzdi azt az akadályt, ami a mese történetében adódik.  Nagyon jó irányító képességekkel rendelkezik. Az ágyneműhuzat garnitúráról be fog villani, hogy kitűnően ért az elektromos kütyükhöz a mobiltelefonját mindig hasznos dolgokra használja, mert a segélyhívásokat fogadja rajta illetve a kiskutyákat a mentőcsapatát koordinálja a telefonja segítségével. Egy igazi talpraesett hős, ami látszik az ágynemű garnitúrán aki nem csak nagyon jó példaképe lehet bármelyik kisfiúnak, aki ismeri a mesét és használja a Paw Patrolos ágyneműt, hanem a gyerekeket a való életükben is motiválni tudjuk, ha nem bírunk velük.. A másik 5 főszereplő az ágyneműhuzaton a kedves, aranyos,szófogadó kiskutyák, akik a Mancs őrjáratot alkotják, amely a paplan és párna huzaton is látható.

Az ágyneműhuzat garnitúrán is látszik, hogy a kutyák nagyon jó barátai egymásnak és a kisfiúnak is hűségesek társai. Ez a csapat munka, ez a jó összetartás kimondottan jó hatással van a gyerekekre, amelyet atz ágynemű is tud közvetíteni. Arról nem is beszélve, hogy a kutyák szeretete és a velük való kapcsolat nagyon hasznos élményt nyújt egy gyermek életében ls ebben is segít az ágyneműhuzat garnitúra kedves mintája. És nem minden gyereknek adatik meg, hogy egy eleven élő kutyakölyök kis gazdája legyen. De ha ebben az ágyneműben alszanak a gyerekek a képzelőerejük szárnyra kell. Ezért a mancs őrjáratos ágynemű mindig emlékeket idéz föl a mesefilmből. A gyerekeknek az ágynemű kapcsán mindig valami jó fog eszükbe jutni amit át tudnak ültetni a mindennapi életbe és hosszú távon nagyon jó gyümölcsöket fog teremni a gyerekek életében. Mert amit a mesefilm és az ágynemű sugall az a benne szereplők és tulajdonságaik, amibe biztosan bele tudják élni magukat a gyerekek a nagy fantáziavilágukban és egyé tudnak válni a mese hősi karaktereivel az ágyneműhuzaton. Ezután pedig már csak gyerekjáték az ágynemű garnitúra kaőcsán az esti mese olvasásnál őket a kedvenc hőseik viselkedésével példálózni, mint a szeretet húség, kedvesség, segítőkészség, mértékletesség kitartás, vagyis türelem.