Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért adjunk karácsonyra SpangyaBob gyerekágyneműt?

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:36

A barátságos, jó szívű Spangyabobot szinte minden gyerek kedveli.

Különleges karaktere és megjelenését a 100% pamut ágynemű is visszaadja. Kedves humora teljes mértékben leköti a gyermekek figyelmét. Így az ágyneműhuzat garnitúra, amely teljesen visszaadja a Spangyabobot, nagyszerű örömet fog okozni a gyermekednek.

Kiváló, kellemes tapintású bőrbarát ágynemű anyagát nagyon fogja szeretni a gyereked. A gyerekágynemű, fontos tulajdonsága, hogy színtartó, puha tapintású legyen. Az ágyneműt egyaránt szeretik az óvodás, és iskolás gyerekek is. Nagyszerű meglepetés az ágynemű akár egy fiúnak vagy kislánynak is.Az ágynemű mosása 40 C fokon történhet, így kiválóan tisztítható.  A SpangyaBob ágyneműhuzat garnitúra strapabíró anyaga, nagyszerűen bírja a folyamatos igénybevételt. Az ágynemű garnitúra két részből áll: kispárnahuzatból és paplanhuzatból. Két méretben készül az ágyneműhuzat garnitúra iskolás és óvodás méretben 40 x 50 kispárnahuzat és 90 x 140cm paplanhuzat. Felnőtt méretben is készül, vagy a nagy-iskolás gyermekeknek is, 70 x 90cm párnahuzat és 90 x 140cm-es paplanhuzat.

Az ágynemű garnitúra kiváló ajándék lehet karácsonyra, névnapra, születésnapra, de akár egy kellemes hétköznapi meglepetést is okozhatunk. Ha esetleg kedvesünknek is nagy kedvence Spangyabob, akkor egy ilyen ágynemű garnitúrával nagy örömet fogunk okozni. Színharmóniája fel fogja dobni a hálószobátokat ;)