Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért egészséges az antiallergén paplan

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 10:16
Miért egészséges az antiallergén paplan?

Tudtad, hogy a párnáid, a hosszú használat során, a belső anyag összetétele előbb vagy utóbb lényegesen megváltozik, akárhányszor mosod ki?
A forgolódástól és a hosszantartó használattól, a párna úgy használódik el, melyet a szem nem vesz észre, de a szervezeted szinte ordít a változásért, hiszen a bőrödről leváló elhalt hámsejtek, és a szőrszálak mélyen beivódnak a töltelék anyagba, és így erős allergiás tüneteket tudnak kiváltani.
 


Sok szempontból jó lehet egy antiallergén párna. Nincsen sok eltérés egy hagyományos párna használati ideje és egy antiallergén párna szavatossága közt, de az utóbbi párna összetétele, nagyban segít abban, hogy úgy tudd sokáig használni a párnádat, hogy a szervezeted ne érezze az idő múlását.

Rengeteg nyom alantban hogy milyen ágyneműben, vagy párnán alszol, hiszen szervezetednek, 
nincsen szelektív érzékelése. Mindenkinek, mindenre majdnem ugyanúgy reagál, ha porról vagy allergiás tünetek keltő anyagok testünkbe való beszivárgásáról beszélünk.
 
Nagycsaládos lakásokban igazán érezhető a különbség, hiszen általában egy ilyen háztartásban több van mindenféle otthoni kellékből. Fontos hogy megelőzzük a gondot! Ha eddig hagyományos párnát használtál éjszakáid során, mely általában a leghosszabb ágyban – vagy párnán töltött időt jelenti, és most elkezded használni az antiallergén párnát akkor érezhetően, máshogy telnek éjjeleid, és jobb minőségben fogsz minden alvást eltölteni.

Az anyag összetétele miatt, kényelmes, és egészséges környezetet teremthetsz hálószobádból, vagy 
akár a nappalid párnáit is ajánlatos lecserélni a hagyományosról, antiallergén párnákra, hiszen 
mindenkinek fontos hogy egészséges környezet tudjon teremteni otthonából.

Ha fontos neked, hogy legútaid tiszták legyenek, és szervezeted kellőképpen regenerálódni tudjon, 
akkor nagyon jó választás egy antiallergén párna. Képzeld csak el ha tavasszal vagy ősszel az allergia szezon kezdetekor nem kell az ágynemű miatt is prüszkölnöd, vagy száraz torokkal végig aludnod az éjszakát. Hidd el, kipihenten, frissen, és egészségesen fogsz kelni, minden reggel.