Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért fontos a jó pléd? Itt a válaszunk!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:46

Miért fontos a jó pléd? Itt a válaszunk!

Pléd vásárlás előtt állsz, és olyat szeretnél választani amely minden vágyadat valóra váltja, mind kényelem, mind dekorativitás szempontjából?

Mi tudjuk, mi a megoldás számodra, hiszen ez a narancs-bézs pléd kiváló választás annak, aki szereti a meleg színeket, a kényelmet és a minőséget. Ha velünk tartasz a cikk végéig, akkor tudni fogod, mit kell tenned ahhoz, hogy tökéletes harmoniában tudj pihenni, egy ilyen pihe-puha pléd táraságában, ami mindent meg ad, bogy kellemesen töltsd az időt otthonodban.Ezen a pléden a narancs szín dominál,
ami nem csak lakberendezési szempontból tökéletes, hanem sok más előnyt is hordoz magában. A keleti kultúrában a narancs, a boldogság és a szeretet szimbóluma. Ez  szín rengeteg energiát közvetít a szobába, és bátorságot is áraszt használóinak.A piros és a sárga között helyezkedik el a színskálán, ami egy nagyon pozitív hely, hiszen mindkét szín tulajdonságait tartalmazza. A narancs egy meleg szín, mely nagyon jó atmoszfárát teremt, egy annak megfelelő környezetben. Ha sikerül olyan szobában használni, ahol beleillik a színek és a minták összhatásába, akkor a lakásunk kedvenc textilje lesz ez a pléd, hiszen megteremti a tökéletes harmóniát.

Hogy ne csak a szemünknek, de az érzékeinknek is kedvezzünk, meg kell említeni a pléd anyagát is, hogy megbizonyosodj arról, hogy jó a minősége és megfelelő az anyaga. Ez a pléd 100% akril anyagból készült, mely garancia az I. osztályú minőségre! Ez az anyaga teszi igazán kényelmessé ezt a plédet és ettől az anyagtól lesz mindig szép és puha.

Az akril egy nagyon magas színvonalú anyag, mely hosszú élettartamot biztosít a plédnek és olyan magas fokú kényelmet amelyről eddig nem is tudtál! Ha minden passzol a színekkel, akkor minden készen áll, hogy tökéletes pihenésben legyen részed mindennap amikor haza érsz és ez alatt a pléd alatt szenderülsz álomba!