Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért pont a kék organza függöny - értékes cikk

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:34

Miért pont a kék organza függöny?

Sokat gondolkozol azon, hogy hogyan tedd szobádat tökéletessé? Már megvan a szőnyeg, a bútorok, ágyneműk és minden kiegészítő, azonban mégsem érzed magad igazán jól lakásodban?

Valami még hiányzik? Mi tudjuk a megoldást! Ez a csodaszép égkék színű készre varrt organza függöny, megtölti a szobádat élettel, és ha kap fényt, akkor pedig csodaszép kék színnel borítja be szobádat, mely minden szempontból nagyon előnyös lehet, az otthoni közérzet javítása érdekében!Ez az organza függöny rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely megadja a tökéletes otthon érzetét. Ez egyik ilyen kiváló tulajdonsága, a színe és a mintája. A kék szín az egyik legjobb választás például egy hálószobába. A kék a végtelenség, és a bölcsesség színe.  Tökéletes választás több szempontból is. Amikor a nap átsüt ezen a kék organza függönyön, minden képzeletet fölülmúlva, úgy tölti meg a szobát a függöny színével, mintha egy halványkék tenger alatt lennél.

Azonban nagyon kiváló a fényáteresztő képessége is, így egy olyan szobát teremthetsz meg, mely mindig fényárban úszva adja meg azt, amire neked igazán szükséged van. Sokan úgy gondolják a kék organza függöny, az egy férfias szín. Kétségtelen, hogy hamarabb lehet összhangba a kék színt férfiakkal, de a nőkre gyakorolt hatása, igazán pozitív. Hagyja elmélkedni, és gondolkodni az agyat, segít a felkelésben és nagyon szép színt varázsol a szobába. Így igazából mindenki nagy kedvence lehet ez a kék organza függöny..

Csodaszép, szépen eldolgozott, erős varrással készült virágmintái, elhozzák a tavaszt otthonodba, és mindig egy szép környezet várj majd, amikor belépsz abba a szobába, melyben használod ezt a remek organza függönyt. Igazán szépen díszíti fel szobádat, így az otthoni közérzeted jelentősen javulhat, ha ezt a függönyt használod!

Nagyon jó hatással van ez a függöny a karnisodra is, mivel pehely könnyű anyagának köszönhetően, nem húzza e a karnisodat, így biztos lehetsz abban, hogy megkíméli a már a szobában lévő értékeket. Kiváló anyagösszetétele pedig arról biztosít, hogy hosszú – hosszú évekig is használhatod ezt a függönyt úgy, hogy minden napodat szebbé teszi majd!