Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért válassz kockás ágyneműhuzat garnitúrát

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:07

Miért válassz kockás ágyneműhuzat garnitúrát?

Ágyneműhuzat vásárlásánál fontos szempontok közé tartozik, hogy illeszkedjen a lakás berendezéseihez, hangulatához, az egyéniségünkhöz.

Manapság már rengeteg ágyneműhuzat garnitúra közül választhatunk, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Ez az ágyneműhuzat garnitúra egyedi kockás mintázatával és színvilágával különlegessé teszi az otthonodat. Rendkívül feldobja a teret, nagyon praktikus kétoldalas ágyneműhuzat, mely gombolással záródik. Nagyszerű anyaga mosás után nem bolyhosodik, színtartó, hosszan megőrzi minőségét, bőrbarát nem irritáló hatású. Kevert – szálas pamut anyaga télen, nyáron is egyaránt használható, mivel puha, kellemes tapintású anyaggal rendelkezik. Válaszd nyugodtan és érezd a magas komfortérzetet pihenés közben.Ehhez a kockás mintához nagyon jól harmonizál a másik oldal bézs árnyalata, hiszen még inkább megvilágítja, előtérbe hozza az ágyneműhuzat mintáját. Nagyon szép színösszeállítás, igazán stílusos, és harmóniát, egyensúlyt áraszt.

A bézs színe hihetetlen melegséget és egészséget sugároz, hisz a föld és homok színe. Erőteljes egyéniséget, stabilitást, megbízhatóságot mégis egyszerűséget mutat, mellyel hálószobádat nagyon otthonossá, lággyá, klasszikussá varázsolja ez a kockás ágyneműhuzat garnitúra.

A kockás minta örök klasszikus darab, soha nem fog kimenni a divatból. A kocka mintákból is rengeteg féle változat létezik. A színek nagyon jól harmonizálnak, a barna, a bézs, a fehér, egy csepp fekete és minden kockát átkaroló szürke árnyalat egyszerűen gyönyörű, elegáns kombináció. Ezt az ágyneműhuzat garnitúrát választhatod akár 3 részesben, 6 részesben és 7 részesben egyaránt, hogy megtaláld, amit keresel. Az egész családnak bátran ajánlom, minden hálószobában megállja helyét ez a csodálatos ágyneműhuzat. Gyermekek, fiatalok számára is ajánlott, mert nagyon strapabíró anyagú és új vidám hangulatot visz környezetébe.

Nemcsak színe, de anyaga is rendkívül fontos ágyneműhuzat vásárlásnál, lényeges tulajdonság, hogy kényelemben, zavartalan éjszakákban részesüljön mindenki. Ezzel az ágyneműhuzattal ezt megteheted.

Válaszd őt és kipihented ébredhetsz, ebben a különleges ágyneműben.