Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért válasszunk microfiber paplna-párna garnitúrát

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:06

Miért válasszunk microfiber paplan-párna garnitúrát?

A microfiber paplan és párna garnitúra egy nagyon jó választás mindenki számára, hogy nyugodt, pihentető, stresszmentes éjszakáid legyenek.

A microfiber párnahuzat húzózárral záródik, amely levehető a töltetről és sokkal praktikusabb, kényelmesebb, mint a gombolás. Anyaga rendkívül puha érzetet biztosít, bársonyosan selymes, jó minőségű, így hosszú élettartamot biztosít. Varrása steppelt, így a szennyeződéseket felfogják valamint igazán elegáns külsőt nyújt. A fedőanyagon túl, a töltőanyag az, ami meghatározza a termék élettartamát. Az ágynemű töltőanyaga szilikonos műszál golyó, mely speciális gyártási eljárással készült, amelynek előnye, hogy a töltet a különleges kidolgozásának köszönhetően, megtartja rugalmasságát. Nagyon szeretik használni párnákban, paplanokban, plüss játékokban ezzel az anyaggal tartást kap a termék és nem esik össze, rugalmas marad, formáját rendszeres használat mellett is hosszú ideig visszakapja. Csökkenti, megszünteti az elektromos feltöltődést. Használóját kényelemben, kellemes puhaságban fogja részesíteni, hogy kipihenten, frissen kezdődjön a nap.

 
A huzat és a töltet is egyaránt könnyen kezelhető, külön-külön tisztítható mosható valamint antiallergén, allergiásoknak is kitűnő választás, merem ajánlani mindenki számára.

Nem fogod megbánni, ha ezt a microfiber paplan, párna garnitúrát választod, fokozott kényelmet biztosít. Gyakran használják hotelekben, szállodákban, óvodákban is, hisz könnyen kezelhető, tisztán tartása is merőben egyszerűbb a többi fajtához képest.  

A levehető huzattal nagyon praktikus választás, mindenki szívesen használja és örömmel bújnak bele minden éjszaka, hisz egészségi szempontból, kényelmi szempontból is kitűnő választás.  Gyermekek számára is tökéletes, mivel antibakteriális anyagból készült.Szerezd be, hogy érezd a magas komfort érzetet, a hálószád nyugalmát, a zavartalan, meghitt, energiát adó éjszakai pihenésed.